keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kuukauden kynnet

1. Pinky leopard  2. Avaruuspölyä x2  3. Distressed Nails  4. Hempeä ranskis  5. Less is more ?  6. Unohtunut lakkaus  7. Juhannuksen Mix 'n' Match  8. Ruusuista

Heips ! Taasen vuorossa Kuukaden kynnet-postaus, oon jo alkanut tykästymään näihin kun itsekkin hahmottaa paremmin millaisia kynsiä on tullut tehtyä ja kuinka monipuolisesti. Muutamat lakkaukset eivät kerinneet edes blogin puolella, mutta tässä kuussa niistä lisää.

Uusia koristeluita tuli kokeiltua, parhaiten muistuu mieleen ruusujen opettelu ja distressed tekniikka. Lemppariani leokuosia tuli käytettyä Bangerheadin kynsikisaan kaarevasti kynnen sivuun, leokuosi pääsi myös juhannuskynsiin raitana sekä puolelle kynttä. Uusia lakkoja tuli testailtua monta ja niistä ainakin yksi on menossa eteenpäin ja muut ovat jäädäkseen. On myös kokeiltu uusia väriyhdistelmiä mm. pinkki ja lime, keltainen ja pinkki sekä pinkki ja harmaa. Muutama unohtunutkin lakkaus on päässyt mukaan ja parit yksinkertaisemmatkin kun ideoita koristeluihin ei ollut. Aktiivisemmin kun olisin bloggaillut olisin saanut esitellä mooonta uutta koristelua mitä ennen en ollut kokeillut, mutta nyt on aikaa siihenkin. Mitään täysin nailfart kategoriaa ei tullut lainkaan vaan olivat sitten vähemmän mieleisiä, joskus näinkin. ;)
Onnistunut kynsikuukausi mielestäni, katsotaan mitä tämä kuukausi tuo tullessaan !

Lemppareikseni valikoitui melko helpolla päätöksellä numerot 1, 2, 7 ja 8. Päätökseeni vaikutti se, että tunsin näitä kynsiä tehdessä onnistuneeni. Lemppareissa on mukana uusia juttuja sekä vähän vanhaakin ja toki lempivärejänikin. Niinkuin viimeksikin valitsen silti yhden ylitse muiden ja se osuu nro 7, näillä kynsillä oli mukava viettää juhannusta ja sopivatkin teemaan hyvin, värit ja koristelut kohdillaan. Tykkäsin !

Edit// Kun kommenteihin on jo ihmetelty numerointia, niin päätin sen tähänkin selventää. Elikkä, vaikka kuvia onkin yht. yhdeksän kappaletta, niin kynsipostauksia on vain kahdeksan. Nro viisi on kahden kuvan välissä, koska kyseiset kynnet löytyvät samasta postauksesta, eli numerointi on siis 1-8 niin kuin kuvassakin !

Mitkä kynnet ovat teidän lempparit ? Miksi ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. 1, 3, 6, 9! Jos on pakko valita edes muutaman kiva :) Noi miellyttää eniten silmää ja voisin nähdä kaikki omillakin kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja lemppareitakin löytyy ! Tarkoitatko nro 8, kun ei tuossa ole nro 9 ?
      Vapaasti vain kokeilemaan ! :)

      Poista
  2. 1,2,7 ja 8 eli samat kuin sulla! Ne iskee heti silmään tuolta :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samalla periaattella ne valitsinkin ja viihdyin niissä parhaiten ! Olihan muutkin kivoja, mutta ei niin wow kuin nuo lempparini. :)

      Poista
  3. 8 (kuvan mukaan) ehdoton suosikki, koska siinä on niin kesäiset neonvärit. Nro 1 tulee sit hyvänä kakkosena, koska tekstileimat ja lepardit vetoaa aina, myös noi värit. Sulla on numeroinnit menny kuvassa hassusti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Numerointi ei ole mitenkään hassusti vaan tuo 5 on siksi kahden kuvan välillä kun nuo kahdet kynnet olivat samassa postauksessa, ja kaikenkaikkiaan kynsipostauksia oli yht. 8 vaikkakin kuvia onkin 9, mutta luulin sen olevan selkeä kun numero kahden kuva välissä kun kuvan alla kumminkin on linkit joista postaukset löytyy. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)