maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ruusuista


Heips ! Olen muistaakseni aiemminkin maininnut to do-listaltani josta löytyy koristeluita joita en vielä ole kokeillut ja koitan siis mahdollisimman monen (ellei kaikki) kokeilla tämän vuoden puolella. Näihin kynsiin karsiutui siis helmenpuolikkaat sekä käsinmaalatut ruusut, mukaan mahtui vielä yksi kokeilematon Ginan lakka.

Kokeilin kynsille melko räväkkää väri yhdistelmää keltaisen ja pinkin muodossa. Keltainen oli todella kelpo yksilö keltsuksi, levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Keltaisiin suunnittelin ruusut pinkillä, sen väristä akryylimaalia mulla ei ollut, joten molemmat sävyt ruusuissa on itse sekoitettu, koitin siis jäljitellä pinkin hiekkalakan sävyä ruusujen pohjaksi, mutta ei ihan mennyt kohdilleen.Väreihin käytin punaista, aniliinia ja valkoista. Jonkun aikaa sain hakea mallia netistä ja harjoitella paperille ennen kuin uskalsin kynsille kokeilla ruusujen tekoa. Aina olen luullut niiden teon olevan vaikeaa, mutta ei se sitä ollutkaan, helpompaa kuin olen luullut. Harjoittelun vaiva oli mielestäni pieni siihen nähden, että onnistuin ja tykästyihin näihin. Hetken aikaa tuli mietittyä, että teenkö ruusuille lainkaan lehtiä, mutta niiden ollessa harvassa niin lehdet täyttivät tyhjät kohdat hyvin.

Etusormeen ja pikkurilliin valitsin GR:n Holiday hiekkalakan, joka on ihana tummanpinkki. Tämä on ollut monissa muissakin lakkauksissa mukana. Lakkaa laitoin kaksi kerrosta ja painoin vielä kosteaan lakkaan keltaiset helmenpuolikkaat. Ennen kuvien ottoa olin jo muutamaan kertaan laittanu helmet takaisin kiinni kun kuvasin nämä vasta seuraavana päivänä. Loppuun paljastankin, että nämä kynnet ovat jo 31.5 tehdyt joten kiilasin tähän väliin näillä kun halusin nämä vielä tämän kuun puolella esitellä. Ei silti aika harvoin esittelen kynnet ajantasalla pysyen, mutta kumminkin melkein tekojärjestyksessä. :P

Tunnun sanovan tätä turhankin usein, mutta rakastin näitäkin kynsiä ! Mahtava fiilis jäi ruusujen teosta sekä hyvin käyttäytyvästä keltaisesta. Näiden jälkeen onkin tullut tehtyä totaaliset nailfartit joista (en usko) blogiin tulevan lainkaan. Tämän kesän jälkeen tulee varmasti ruusuja korvistakin pihalle !
Mukavaa iltaa ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : Lemon
  • Golden Rose Holiday : 65
  • Cesars pikakuivattaja
  • Keltaiset helmenpuolikkaat
  • Vihreä, punainen, valkoinen ja aniliini akryylimaali
  • Ohut sivellin maalailuun

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko maalaillut ruusuja kynsille ?

- Jenni

10 kommenttia:

  1. Tosi onnistuneen näköiset kynnet, ihanat pirteät värit! :) Mun pitäis kans rohkaistua kokeilemaan noita ruusujen maalauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan, oppia ikä kaikki ! :) Kiitos paljon, tykkäsin myös väreistä !

      Poista
  2. Onpa ihanan kesäiset ja pirtsakat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piristystä arkeen millä keinolla vain ja kiitoksia ! :)

      Poista
  3. En ole vielä kertaakaan tehnyt ruusuja kynsillä.. Hupsista! Täytyy ehkä jossain vaiheessa nyt vihdoinki tehdä.. :D
    Nämä sun kynnet on kyllä todella nätit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, niitä on kiva tehdä ! :P
      Kiitoksia paljon <3

      Poista
  4. Ihanan kesäiset :) ja juu oon kerran ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittää ja kumartaa :P
      Muistan nähneeni myös. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)