tiistai 3. kesäkuuta 2014

Pinky leopard


Heips ! Vihdoinkin esittelen kisakynteni, millä osallistuin Bangerheadin kynsikisaan Instagramissa. Ensimmäisenä onkin kuva millä osallistuin kisaan ja se löytyy myöskin instastani. Voitto ei osunut kohdalleni, mutta ei se mitään, kisaankin osallistuminen meni aika myöhäiseksi. Nyt olenkin osallistunut jo kahteen kisaan kun aina ne unohdan vaikka kuinka kirjoittaisin muistilappuja. :D Kuvia en osannut päättää, että mitkä laittaisin kun kynnet olivat niin mieleiset joten kuviakin enemmän mitä yleensä.

Kynsille pääsi yksi uusi ostokseni ginatricotilta ja nousikin yhdeksi lemppari pinkikseni, nimittäin Pinky. Pinky peittää 2-3 kerroksella ja levittyy ongelmitta. Rakkauteni leokuosia kohtaan näkyy näissäkin kynsissä (tälläkin hetkelle lepardia kynsillä), se vaan on helppoa ja nopeaa. Parhainta siinä on, että tykkään siitä niin paljon ! Suunnitelmissa ollut pinkin ja harmaan yhdistelmä toteutui näissä samalla ja harmaan virkaa toimitti ihana vaaleanharmaa W&M nimeltään Lovely Rat, tämä onkin aikaisemmin nähty jo kynsillä. Keskisormeen halusin kokeilla hankkimistani Konadin leimauslakoista metallinharmaata Graytä ja se tekikin leimasta ihanan hennon mitä se ei mustalla tehtynä olisi ollut. Nimettömään lakkasin puolen kynttä Rimmelin hiekkalakalla ja rajalle laitoin niittejä. Lopputulos oli rakkautta, leokuosikin onnistui paremmin mitä viimeksi ja koristelut sopivat hyvin yhteen. Parhautta on kun kynnet onnistuvat juuri niinkuin itse on halunnut ! 


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : Pinky
  • Wild & Mild : Lovely Rat
  • Rimmel Space Dust : Shooting Star
  • Ginatircot : Azelea Pink
  • Flormar : 027
  • Cesars pikakuivattaja
  • Konad Gray leimauslakka
  • niitit & strassikynä
  • pilkkutikku leokuosin tekoon
  • BM-311

Mitä mieltä kynsistä ? Osallistuitko itse kyseiseen kilpailuun ?

- Jenni 

8 kommenttia:

  1. Mun piti kyllä osallistua, mutta jotenki taas unohdin sen... :D Vaikka mulla olisi joka puolella muistutuksia, niin aina mä vaan unohdan ne.. :D Leokuosi on kyllä nyt todella monessa blogissa esillä ja onhan ne niin helppo, näyttävä ja kiva, että ymmärrän täysin! Ihanat nämäkin kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin meinasin unohtaa, taisinkin osallistua vasta viimeisenä päivänä ! :D Leokuosi on ihana ja sitä voi yhdistää minkä värin kanssa vaan ja melkein mihin koristeluihin vaan, plussaa sen monikäyttöisyydestä ! :) Kiitos paljon ! <3

      Poista
  2. Tosi kivat kynnet nämä :) Pinkki ja harmaa sopii yhteen mainiosti, mutta harvoin tulee tämä yhdistelmä valittua...Täytyypä pitää mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Näitä tehdessäni päässä oli selvä visio, että pinkkeihin jotain räväkkää ja harmaisiin hempeämpää tasapainottamaan kokonaisuutta ja onnistuinkin siinä. Ihmeessä vaan kokeilemaan ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)