tiistai 20. toukokuuta 2014

Niittejä ja pilkkuja


Heips ! Sain Born Pretty Storelta testiin alla olevan niittihyrrän ja arkin sulka siirtokuvia joista juttua toisessa postauksessa. Jos niitit kiinnostavat ne löytyvät täältä tai muita uutuus tuotteita täältä. Idea näistä kynsistä lähtöisin, Pinterest on ahkerassa käytössä kun omat ideat ovat loppu.
Valitsin pastellisen niittihyrrän, joka sisältää pyöreitä sekä neliön mallisia niittejä kuudessa pastelli sävyssä. Niittejä alkaa pikkuhiljaa kertymään monia erilaisia, mutta siltikään niitä ei ole tarpeeksi. ;)

Kotiutin kirppari kierrokselta ihanan Yes Loven-kynsilakan jota voisi kuvailla pinkin/magentan sekoitukseksi, hopeisella hitulalla. Vaikea sanoa tarkkaa sävyä, mutta silti niin ihana. Lakka peitti melkein yhdellä kerroksella joten vaadittiin siis kaksi täydelliseen peittävyyteen, eikä ilmennyt mitään ongelmia levittyvyydenkään kanssa sekä kuivui hyvin.Yhdistin lakkaukseen pitkästä aikaa pilkkuja ja valkoista sekä niittejä. Valkoisen virkaa toimitti jälleen loistavaksi ilmennyt Ginan White ja niitit valitsin testiin saadusta hyrrästä. Niitit sopivat lakkaukseen kuin nenä päähän ja niinkuin muutkin kokeilemani, eivät jääneet liian ulkoneviksi. Vaikka pilkkuja ei usein lakkauksistani löydykkään niin tykkäsin näistä kokonaisuutena tosi paljon lakkoineen sekä koristeineen ! :)


Käytetyt lakat / tarvikkeet : 
  • Yes Love : 010
  • Ginatricot : White
  • Cesars pikakuivattaja
  • niittihyrrä 
  • strassikynä ja pilkkutikku

Mitä mieltä lakkauksesta ? 


Sain 10% alennuskoodin blogilleni ja sitä kun on tietyn määrän käytetty niin BPS sponsoroi blogiini arvonnan ! Eli jos on tarvetta niin vapaasti vaan käyttämään, en siis itse hyödy alennuskoodin mainostamisesta rahallisesti vaan vain arvonnan muodossa. 

- Jenni

9 kommenttia:

  1. Tosi nätit!
    Heh, mä en oo vielä noin hyvin toimiviin yes loven lakkoihin törmänny, toisaalta en osaa niitä paljoa ostellakaan ku ärsyttää ne pullot, sata erilaista ja joka lakalla joku epämääränen numerosarja vaan nimenä eikä niissäkään oo mitään logiikkaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! :)
      Mulla on kyllä kaikki omistamani Yes Lovet toimineet hyvin, tosin muakin ärsyttää kun multa löytyy niitä pulloja ainakin neljää erilaista ja melkein kaikissa erilainen numerointi systeemi. Mihin ei suostuisi ihanien lakkojen takia ja plussana edullisen hinnan. :)

      Poista
  2. Nää on todella nätit ja toi Yesin lakka :o IHANA! :3

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)