maanantai 17. maaliskuuta 2014

Selkeesti värikästä !

Heips ! Pitkästä aikaa ostospostausta, oon näitä jemmaillut jo valmiiksi tammikuusta asti kun melko harvoin ostelen muita kuin tarpeellisia juttuja ja ruokaa (ja kynsijuttuja). :D 

  • Löysin siis vihdoin kauan etsimäni kevät / syystakin pirteässä värissä, joka plussana sopii vielä pillifarkkujenkin kanssa näyttämättä tyhmältä. Onhan mulla myös (teko)nahkatakki, mutta se nyt ei kaikkein lämpimin vaihtoehto vielä ole ja talvitakki alkaa olemaan päivällä jo liian kuuma. Takista löytyy myös ominaisuudet veden ja tuulenpitävä. Tarkoituksenahan mun oli etsiä tämäntapainen mustana, mutta tämän nähdessäni ajattelin, että eihän kaikkien takkien kuulu olla mustia. Tein siis vaatevarastolleni poikkeuksen, ostan yleensä aina takit, laukut ja kengät mustana. Onko se tämä ounasteleva kevät, joka saa mun pään sekaisin ? Ei silti rakastan tätä takkia ! 

  • Lisää väriä elämään kun ostin facen kirpparin kautta itselleni kesäksi neonvihreän pitsitopin ihan pilkkahintaan (2,5€) ja ostettaessa siinä killui vielä hintalaputkin kiinni ne kerkesinkin repimään pois kun kotiin pääsin. Ahh, pitsi mä niin tykkään ! Jopa avopuolisokin tykkäsi ostoksesta ja hänen kommenttinsa olikin : "Eiks se oliskin paljon kivempi jos sulla ei olisi mitään siellä alla ?". Kyllä, kaikista omistamistani pitsipaidoista olen kuullut lähes samankaltaisen heiton. :D

  • Samasta kuvasta löytyy myös kahdet alelöytö farkut, joka on siis melkoinen ihme. Lähes koskaan en tahdo löytää oikeankokoisia farkkuja, koska housujen lahkeista loppuu pituus. Yleensä ne ovatkin sovittaessa vähintään 5cm liian lyhyitä lahkeista, meitä pitkäjalkaisia selkeästi syrjitään. No Ginatricotista löytyi unelmat, jotka istuivat täydellisesti eivätkä olleet liian lyhyet, naurettavaan 5€ hintaan. Kyllä, pakko ostos, olisin ostanut useammatkin jos vain olisi ollut erisävyissä. Toiset ovatkin löytö Seppälästä ja nämäkin olivat täydelliset, en meinannut uskoa, että löydän kahdet istuvat farkut samalla shoppailu reissulla. Näiden hintana piti olla 12€, mutta kassalla mulle ilmoitettiin 8€ en pistänyt pahakseni. ;)

  • Kollaasin viimeisessä kuvassa onkin kaksi potkupukuani, jotka löysin tammikuusta alennuksella Seppälästä. Pähkäilin sovituskopissa, että kumman haluan. No siitähän ei mitään tullut joten kiikutin molemmat kassalle, normihintaan en olisi näitä ostanut, mutta 24€/yht. joten ostin ne hyvällä omallatunnolla. Yksittäin normihinnalla olisivat muistaakseni maksaneet 39,95€/kpl.
  • Olen pitkään jo halunnut rannekellon ja nyt löysin sellaisen edullisesti. En olekkaan sitten ala-asteen käyttänyt rannekelloa, mutta nyt siihenkin tulee muutos. Punnitsin pinkin ja mustan välillä, mutta musta vei voiton monikäyttöisyydellään värinsä puolesta. Ei tarvitse aina kaivaa puhelinta laukusta tai taskusta kun vaan vilkaisee rannetta. Tämä löytyi Lidlistä 7-8€ hintaan, en tarkalleen muista, mutta tässä on kolmen vuoden takuu niinkuin monissa muissakin Lidlin tuotteissa. 
  • Halpa-Hallista ihanan turkoosi pitkähihainen trikoopaita, jotka mulla on jo värissä valkoinen ja musta. Mistään muualta en ole löytänytkään isolla kaula-aukolla olevia pitkähihaisia. Hintaa tällä oli 14,95€. Tämä olikin mahtava löytö ja sinne jäi vielä lisää ihania värejä odottamaan !


  • Tigeriin kun piipahtaa niin aina tarttuu jotakin mukaan ja tälläkään kertaa en lähtenyt putiikista tyhjin käsin. Tosin en löytänyt sitä mitä etsein eli A4 puhdassivuista luonnoskirjaa, mutta kaikkea muuta kyllä. Liukueste mattoa kynsilakkalaatikoihini ja keittiön laatikoihinkin. Rullat maksoivat 1€/kpl. 
  • Limenvihreä akryylimaalia kynsienkoristeluun ja muutenkin maalailuun 2€/tuubi, nämä maalit ovatkin olleet jo aiempien kokeiluideni perusteella hyviä !
  • Teepallo, nyt voinkin ostaa raakateetä ! Toki voi tätä käyttää ruuanlaitossakin jos haluaa. Hintaa taisi olla 1€
  • Viimeiseksi söpö pääkallo kuvioinen pillerirasia, mulla täytyy aina olla mukana särkylääkettä ja tässä ne kulkeutuukin hyvin. Hintaa 1€.

Onko tuleva kevät saanut teidätkin ostelemaan värikkäitä vaatekappaleita ja kaikkea muutakin ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Mulla on lähtenyt tänä keväänä shoppailu iha käsistä.. Mutta ei se mitää :D

    Kivoja ostoksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on mullakin, onkos tää joku keväthulluus tai muu vastaava. Mutta tuntuu, että aina kun menee kauppaan niin sitä mitä piti ostaa niin ei ostettu ja kaikkea muuta sen edestä. Vielä olis kynsijutut ja kosmetiikka esittelemättä. :D En viittinyt kaikkea tunkea samaan postaukseen, olis ollut kilometrin muuten. :D

      Kiitos. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)