sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pysty liukuvärjäys sinisten kanssa


Heips !  Kokeilin itselleni uutta koristelua ja tein pysty liukuvärjäyksen normaalin vaa'an sijasta. Multa löytyykin kynsinurkkauksesta muutama muistilappu, joihin olen koristeluja kirjoittanut joita en ole vielä kokeillut. Niiden määrän vuoksi olen asettanut aika rajan, että mahdollisimman moni niistä olisi kokeiltuna vuoden loppuun mennessä. Katsotaan miten käy !

Noin kolmen viikon takaa olevat kynnet, oi kyllä ajoissa niinkuin aina. Kynsiltä löytyy siis kaksi hyvin käyttäytynyttä kerrosta Blancia. Kyllä GT:n White vie siltikin voiton, mutta siveltimet vaihdan näissä purkeissa päittäin. Nämä kynnet ovat tehty, ennenkuin ostin GT:n valkoisen. Liukuvärjäys on töpötelty Yes Loven vaaleansinisellä n. puoleen väliin kynttä. Halusin vähän jotain säihkettä mukaan, joten nappasin vielä yhden käyttämättömän ja se olikin yksi 'Timantti'-lakoista. Sitä töpöttelinkin vain liu'un rajakohtaan en siis koko siniselle alueelle. Kimmelsivät kivasti auringossa !

Mun makuuni tämä pysty liuku iskee paremmin kuin vaaka, en tiedä miksi, mutta tykkäsin näistä tosi paljon. Mitään vaikeaahan näissä ei ole, mutta silti mun mielestä nämä on nätit. Meinasin näihin siirtokuvia laittaa, mutta se sitten jäi kun keskisormen kynnestä lohkesi palanen. Kynnet eivät ole tällä hetkellä näin pitkät mitä kuvissa.


Käyttämäni kynsilakat : 
  • Essie : Blanc
  • Yes Love : W11
  • Wild & Mild Diamond : Times Square

Blogin facebook sivulla nämä olenkin jo esitellyt, mutta vilautampa nämä nyt täälläkin. Lila on ainoastaan jonotuslistalla kynsille. Sävyt vas. oik. : 12897, W11, W192


Mitä mieltä lakkauksista ? Iskeekö perinteisempi liukuvärjäys enemmän ?

- Jenni

7 kommenttia:

  1. Toi on musta kivaa vaihtelua peerinteiselle liukuvärjäykselle ja pitäis itsekin välillä tehdä liukuväri noin päin, koska näyttää tosi kivalta ja jotenkin freesiltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Vaihtelu virkistää kummasti ja uusia väri ideoitakin on jo. :D

      Poista
  2. Näyttää oikein kivalta :) Ei oo tullu vielä ikinä koitettua itse tuota :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! =)
      Suosittelen kokeilemaan, mukavan erilainen tehdä ja lopputuloskin on mainio ! =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)