lauantai 15. maaliskuuta 2014

Niittejä ja kukonaskelia


Heips ! Toinen skittle/skittlette heti perään esittelyssä. Nämä ovat aivan unohtuneet esitellä ovathan ne sentään tehty jo helmikuun puolessa välissä. Näiden jälkeen onkin luvassa yhdet kyseisellä koristelu menetelmällä tehdyt kynnet sen jälkeen onkin pystyliukua, ostoksia, askarteluja, kuvioleikkuri kynsiä jne. Suunnitelmissa olisi myös jatkaa 31 päivän kynsihaastetta ja pistää ranskis teemaviikko pystyyn.

Chinan lakka näyttää ensimmäisessä kuvassa siltä kuin sen kuuluukin, sopivasti näytti todellisen värinsä vain salamalla kuvatessa. Ilman salamaa otetuissa väri on aivan laimea vaikka onkin luonnossa ihana ! Lakkaa löytyy kynsiltä kaksi kerrosta jonka alle laitoin varmuudeksi kerroksen Blancia. Mahtavan värinen lakka ja ei kenkkuillutkaan yhtään. ChG:n päälle leimasin mustalla Kondin lakalla kukonaskelia. Kuvat olivat hitusen liian lyhkäsiä ja sen kyllä huomaa kärjistä, mutta en silti lannistunut.
Muihin kynsiin laitoin Seppälän Nails lakkaa mikä on tummansininen creme ja peitti jo yhdellä kerroksella, möhlittyäni piti laittaa vielä toinenkin. Ei tuottanut ongelmia tämäkään lakka. Niittejä kynsille halusin myös ja neon niittihyrrästäni löytyikin juuri lakan värisiä niittejä. Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että laitanko vai enkö. Pikkurilliin töpöttelin limenvihreää crackle lakkaa joka päällyslakan laittaessa muuttui neonkeltaiseksi. Hyvä tuuri siis ! Kynnet olivat ihan kivat kyllä, mutta eivät herättäneet sen kummempia tunteita, ensinnäkin ChG ei päässyt oikeuksiinsa leimojen alla. Pitääkin laittaa seuraavaksi vaikka kaikille kynsille. =)

Hauskaa perjantai myöhäis ehtoota kaikille !


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 

  • Seppälä Nails : Patriot blue
  • Mereneid päällyslakka
  • Essie : Blanc
  • China Glaze : Yellow Polka Dot Bikini
  • Wild & Mild Cracked : Gaia
  • Konad musta leimauslakka ja päällyslakka
  • neon niitit
  • leimasin ja laatta BM-322

Mitä mieltä kynsistä ? Tuskaileeko joku muukin lakkauksia kuvatessa kun värit eivät toistu oikeanlaisina kuvissa ? Olisiko kuvaus vinkkejä ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Pirtsakka lakkaus, tuli mieleen jostain syystä Batman, mutta se johtuu varmaan keltaisen ja mustan yhdistelmästä :) En tiedä millaisessa valaistuksessa kuvaat, mutta itse suosittelisin koittamaan päivänvalolamppua. Se saa värit toistumaan enemmän oikein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Itse en tullut tuota ajatelleeksikaan ennenkuin mainitsit, nyt tulee vaan batmanit mieleen kun noita kuvia katsoo. :D
      Normaalin pöytävalon avulla kuvat otan yleensä, olen kaupoista koittanut etsiä sitä 6400K lamppua mitä kynsiharrastajat suosivat, mutta en ole sellaista löytänyt mistään. Ostin kaupasta sitten 4000 Kelviniä olevan lampun kun se oli kirkkain mitä löysyin. Ja kuvien värit ovat nyt jo selvästi parantuneet, näiden kuvaushetkellä mulla ei sitä lamppua vielä ollut vasta tällä viikolla löysin sen. Joten jatkossa kuvat ovat varmaankin parempia kuin nämä. :D

      Poista
  2. Ihanaat kynnet :)

    http://patriciaelisabet.blogspot.fi

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)