lauantai 15. helmikuuta 2014

Teemaviikko : Ystävänpäivä osa 5


Heips ja hyvää ystävänpäivää kaikille ! Nyt voidaan huokaista helpotuksesta kun teemaviikko on vihdoin pulkassa. Kolmet kynnet olin jo etukäteen tehnyt ja kahdet pitivät toteuttaa vielä niiden lisäksi. Yllättäen viimeisen päivän kynsien kanssa alkoi tulla kiire. Lakat eivät meinanneet millään kuivua, menivät ruttuun ja mikään ei tuntunut onnistuvan. No, onneksi sain näin yksinkertaiset kynnet valmiiksi ja kuvaamisen jälkeen nämäkin menivät pilalle. Kynnet ovat jo ihan kolhuilla vaikka niitä olen koittanut varoa (nämä siis valmistuivat hetki sitten). Pistetään täydenkuun ja tähtien asentojen piikkiin kaikki epäonnistumiset, jookos ? ;)

Halusin yhdistää harmaata ja pinkinpunaista, niittejäkin oli pakko saada toki glitterliukua unohtamatta. Harmaata kynsiltä löytyy kaksi kerrosta ja peittää sillä loistavasti sekä kuivuu hyvin. Pieni säväys punaista glitterlakkaa töpöteltynä harmaan päälle ja melkein valmista. Pinkinpunaisten alta löytyy kerros Flormarin punaista lakkaa kun en ihan varma ollut, että peittääkö Yes Love miten. Punaisen päältä löytyy kaksi kerrosta YL:a ja kultaiset neliöniitit lätkein vielä mukaan kun niillä ei yleensä epäonnistu.

Tykkään kyllä tästä yhdistelmästä on melko nopea ja nättikin. Värit mätsäävät mielestäni tosi hyvin yhteen. Tänään vaan ei lakkojen normaali nopea kuivuminen luonistunut ja tökein niitä pöydän reunaan lakkailessani. (En tiedä miten.) Kirjoittaessani tätä olen tökkinyt näihin lisää koloja.. Jos ottaisi nämä pois ja huomenna voisi olla  parempi onni lakkailujen kanssa. =)


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Flormar : N012 (Yes Loven alla)
  • Yes Love : 410
  • Golden Rose Fantastic Color : 187
  • Coral Las Vegas : Rock & Roll
  • kultaiset neliöniitit

Mitä mieltä teemaviikon viimeisistä kynsistä ? Kuinka monet ystiskynnet sinä teit tänä vuonna ? 


- Jenni

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :) Itse tein kahdet ystiskynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos =)
      Näinkin ne molemmat, oli kyllä nättejä ! =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)