perjantai 14. helmikuuta 2014

Teemaviikko : Ystävänpäivä osa 4


Heips ! Pian alkaakin tämän blogin ensimmäinen teemaviikko lähennellä loppuaan ja olen kyllä tykännyt tämän tekemisestä tosi paljon ! Mitä mieltä te olette olleet tästä, halutaanko teemaviikkoja lisää tulevaisuudessa ?

Jos kumminkin niihin kynsiin nyt. Lakat näihin valikoitui kokeilemattomista ja olenkin syntikippoani saanut tyhjennettyä aikalailla teemaviikon kynsiin. Pitkästä aikaa halusin tarttua akryylimaaleihin ja ongelmaksi vielä jäi, että mitä lähdetään maalailemaan. One strokea kokeilin paperille harjoitella ja siitä kun ei mitään tullut, muistin listan vielä kokeilemattomista koristeluista ja siten keskisormiin valikoituikin kuppikakut. Asiaanhan myös ystävänpäivänä kuuluu sydämet ja niitäkin maalailin kynsille. Vasemman käden sydämissä oli koko valkoiset reunukset ja oikeaan halusin tehdä pilkullisen reunuksen. Kuppikakuissa ja sydämissä oleva vaaleanpunainen on sekoitettu valkoisesta ja punaisesta akryylimaalista.

Kaikkia lakkoja kynsillä kaksi kerrosta paitsi pikkurillien glitterlakkaa vain yksi. Kyllä näitä muutaman päivän katseli, mutta eivät herättäneet mitään wow-fiilistä. Melko yksinkertaiset ovat nämäkin ja ihan kivatkin jos huomisiin kynsiin saisi vähän enemmän fiilistä mukaan ! =)

Onneksi huomenna alkaa viikonloppu ja siitä suoraan hiihtoloma niin saan tunkea kynsille jos jonkinmoisia koristehärpäkkeitä ilman pelkoa, että tippuvat koulussa kynsiltä samantien kun alkaa tekemään hommia. Suunnitelmanahan mulla oli, että tekisin huomiseksi kouluun överikoristellut kynnet ja kuvaisin ne ennen ja jälkeen, että miten ovat kestäneet. Lupailemaan en voi ruveta, koska mun on myönnettävä että en ole vielä edes alottanut niiden tekemistä. Joten jää nähtäväksi mimmoista postausta huomenna on luvassa ! =)


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Wild & Mild Diamond : Long Island
  • Flormar Light Summer : LS07
  • Golden Rose Jolly Jewels : 116
  • H&M Nailpolish : Pinkish
  • punainen & valkoinen akryylimaali
  • ohut- ja leveä sivellin sekä pilkkutikku

Mitä mieltä kynsistä ? Tykkäätkö itse käyttää akryylimaaleja ? Toivoisitko tulevaisuudessa lisää teemaviikkoja ?

- Jenni 

2 kommenttia:

  1. Kivat lakkaukset! Ihan mielenkiinnolla seurailin teemaviikkoasi, joten mikä jottei vastaisuudessakin jos vaan intoa riittää. :)

    Hyvää ystävänpäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =)
      Jos löytyy yhtä mukava aihe, niin miksei. Toki aiheitakin saa ehdotella. :D
      Samoin sullekkin ! <3

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)