keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Teemaviikko : Ystävänpäivä osa 2


Heipsulivei ! Teemaviikon toinen päivä starttaa simppeleillä kynsillä sisältäen hiekkaa, teippailuja ja uusiin lakkamerkkeihin tutustumista. Ensimmäistä kertaa siis lakkailin Essencen lakalla (niitä multa löytyy kaksi), jotka ostin Satakunnan kynsiharrastajien-ryhmästä, paketissa oli vaikka mitä muitakin lakkoja joista myöhemmin lisää.

Kaikissa kynsissä pohjalla kerros valkoista Nails-lakkaa. Oli ostaessa laadultaan tosi hyvä, mutta pullon huvetessa on lakasta tullut vaikeaa levittää, paksuuntuu ja seuraksena kynsillä helposti ilmakuplia. Pitää ilmeisesti harkita ohentajan ostamista.

Teippailuihin ihastuneena halusin kokeilla ensimmäistä kertaa myös hiekkalakan ja teipin yhdistelmää. Kuviosta halusin simppelin ja kynnen yhdestä 'kulmasta' teippailin viivat viuhkamaisesti. Hiekkalakan pohjalla on myös valkoinen lakkakerros ja sen päälle laitoin Flormarin helmiäisenvalkoista.

Glitterirakkauteni ei jäänyt tälläkään kertaa pois kynsiltä vaan laitoin keskisormiin ja peukaloihin Essencen vaaleanpunertavaa glitterpläjäystä. Lakassa on glitteriä kerrakseen, mutta valkoisen päälle laitoin kaksi kerrosta, jotta lopputulos oli tasainen.

Vielä löytyi muutama pinkki/vaaleanpunainen kokeilemattomista ja näihin valikoitui aikoja sitten hankittu Flormarin Neon-lakka, väriltään söpön pinkki ja vaatii valkoisen alle jos kahdella kerroksella kaunista haluaa.

Nämä kynnet piristivät mukavasti koulupäivääni ja saivat hymyn huulille. Muutenkin mennään melko pienillä koristeluilla kun meillä on taas tässä jaksossa niin paljon hallitunteja, että on ihan turha tunkea kynsille mitään ulkonevia koristeluita. Perjantaina tosin voisi kokeilla miten koristukset kestäisivät 8h työsalipäivän, ennen ja jälkeen kuvineen.

Ystävänpäiväkynsiä on ollut tosi kiva tehdä, kun värit ovat niin mieleeni. Nämäkin onnistuivat mielestäni hyvin ja pinkki lakkaus ei petä toivottavasti koskaan ! =)


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 

  • Nails : Snow White
  • Flormar True Color : 005
  • Essence : Time For Romance
  • Golden Rose Holiday : 65
  • Flormar Neon : N001
  • koristeteippi & pinsetit

Mitä mieltä simppeleistä ystävänpäivä kynsistä ? Oletko jo tehnyt itsellesi teeman mukaiset kynnet ?

- Jenni 

6 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)