torstai 20. helmikuuta 2014

Pop tähtiä ja salamoita


Heips ! Yllättäen koristelut ovat jälleen Skittletteä. Puolustelen sillä, että niitä on mukava suunnitella, kokeilemattomat hupenevat silmissä ja oppii suunnittelemaan yhteensopivia koristuksia.

Nämä kynnet ovat melkein kuukausi takaperin tehdyt ja mielestäni se tuntuu korkeintaan viikon takaiselta. Halusin kynsille ehdottomasti vaaleansinisen China Glazen-lakan joka on yksi kolmesta voittamastani kyseisen merkin lakasta. ChG:n kaveriksi aloin suunnittelemaan tummansinistä, sinistä glitterlakkaa ja tietenkään leimailuja unohtamatta.

Kaikkia lakkoja laitoin kaksi kerrosta ja peittivät mainiosti. Vielä on totuttelemista ChG:n kapeaan siveltimeen, mutta onnekseni sain kahdella kerroksella tasaisen pinnan. (Glitterlakkaa tosin on vain yksi kerros.) Glitterlakkaa eksyi myös peukaloihin ja etusormiin, alueet rajasin ensin teipillä.
Leimailu on viimeinkin alkanut luonnistumaan joten ei niiltä päästytty välttymään näissäkään kynsissä. Onko se väärin, että tykkäsin näistäkin tekemistäni lakkauksista ? No näiden jälkeen tekemäni kynnet eivät onnistuneetkaan joten voin hyvällä omatunolla tykkäillä näistä. Vai mitä ?  =)


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet :
  • China Glaze : Bahamian Escape
  • Ginatricot : Deep Sea
  • Coral Las Vegas : Pop Star
  • Konad musta leimauslakka ja päällyslakka
  • BM-305 / Leimasin

Mitä mieltä tämänkertaisista kynsistä ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi ja ihania kynsiä oot taiteillut :).
    Itse en osais kyllä yhtään tehdä mitään tälläisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon, tälläiset kommentit nostavat aina hymyn huulille ! =)
      Tässäkin tapauksessa harjoitus tekee mestarin, aikaa ja vaivaa kaiken opitun eteen nähty ja paljon. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)