perjantai 28. helmikuuta 2014

Höpinää, syntipurkkeja ja ostoksia


Heips ! Meinasin ensin postailla uusia kynsiä, mutta ajattelin säästää sen huomiselle, tänään kertoilenkin kuulumisiani, tekemäni ystiskortit ja kynsiostoksia.

Tuoretta naamakuvaa ei ollakkaan musta nähty piiiitkään aikaan kun en kerkeä räpsimään muita kuin kynsikuvia, no kollaasin naamaräpsy ei sekään eilen otettu ole mutta kumminkin tuorein otos. =)

Syntipurkkeja multa löytyy kaksin kappalein kun alunperin purkki missä olivat ja se kun tyhjeni niin kaatuivat purkin pohjalle, ei hyvä. Purkki oli siis liian iso, nyt ovat majoittuneet vanhaan mukiin ja Pentikin purkkiin. Siniset, vihreät, mustat jne. ovat toisessa purkissa ja toisesta sitten löytyykin keltaiset, oranssit, pinkit, punaiset, lilat ja kaikki siltä väliltä. Purkit majailevat kätevästi lakkausnurkkauksessani ja sieltä napsin melko tiuhaan lakkoja käytettäväksi. Pakkomiellettä purkkien tyhjennyksestä en ole ottanut vaan lakkaan juuri sillä millä haluan lakkauksia suunnitellessa, lähiaikoina niitä on aika paljon otettu syntikipoista kun ne kerran houkuttelevasti ovat käden ulottuvilla ja huomaan, että 'Ai, mulla on tuollainenkin ihanuus.'.
Kyllä niistä toivottavasti pian päästään eroon, ellei iske joku hallitsematon ostomania.. ;)

Viimeisessä kollaasin kuvasta löytyy tämän vuoden ystävänpäivän piristykset, jotka annoinkin kolmelle luokkalaiselleni. Kuvaa klikkaamalla korttien tekstit näkyvät paremmin. Itsekkin sain ystävänpäiväkortin Juhalta kun tulin koulusta kotiin ja päivä parani entisestään.  


Viimeisempänä höpäjän tekemästäni tilauksesta Cesarshoppiin, josta laitoin tilaukseen ystävänpäivänä paketin joka sisälsi kaikkea kivaa ystävänpäivään sopivaa. Paketti tosin tuli mulle vasta viime viikolla ja ystiskynsiä en niillä tehnyt. Paketilla ei hintaa ollut kuin 25€ paikkeilla, normaalihintaisena olisi ollut (ilmeisesti tuotteet erikseen) reilu 50€. Kerrassaan mukava paketti ja osa onkin jo päässyt käyttöön ja niistä huomenna kynsien merkeissä lisää ! ;)
En hyödy linkin klikkailuista mitenkään.

Paketista löytyi :

  • Nailfix bufferviila
  • Kondad kynsinauhantyönnin (ei kuvassa)
  • Sina kynsikoristesetti
  • OPI:n  Couture De Minnie-minisetti  (A Definite Moust-Have, Magazine Cover Mouse, Chic From Ears To Tail, Innie Minnie Mightie Bow)
  • Color Club Pikakuivattaja
  • kaksi arkkia Minni Hiiri-siirtokuvia
  • Kiitoksena tilauksesta Konadin vaal.pun. strasseja


Toivottavasti joku jaksoi lukea mun sekalaisen höpinä postauksen. Tekstiä kirjoittaessa punainen lankakin meni välillä hukkaan, joka johtunee väsymyksestä. Välillä mukava postailla muitakin kuin kynsikuvia.
Mitä mieltä höpinä postauksista ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)