lauantai 1. maaliskuuta 2014

Day 18 : Half Moons


Hellou ! Tältä erää onkin pian helmikuu ohi ja nyt onkin tämän kuun viimeisen postauksen aika ! Pitkästä aikaa inspiroiduin 31 päivän kynsihaasteesta ja halusin kokeilla puolikuu manikyyriä. Kaikkiin kynsiin en sitä halunnut tehdä, koska tiesin kärsivällisyyteni olevan irtoglittereiden asettelussa koetuksella. Kompromissin tehdessäni päädyin siis kahteen kynteen/käsi ja se olikin juuri sopivasti.

En tiedä miten olin ihan unohtanut kokeilla Ginatricotin Alexis-lakan, se on aivan ihana ! Levittyi vallan mainiosti, peitti kahdella kerroksella ja monen tältä merkiltä omistamani lakan kohdalla kuivui tämäkin lakka moitteettomasti. Mainio tuijottelu lakka ja tietyssä kulmassa hohteli pinkkiinkin vai kuvittelinko vain ?
Kokeiluun pääsi heti myös kaksi OPI:n minilakkaa ihana vaaleanpunainen ja punainen hiekkalakka. Laitoin varmuuden vuoksi vaaleanpunaisen alle kerroksen Essien Blancia, kun halusin pelata varman päälle ja saada peittävän lopputuloksen. Lakka peitti kahdella kerroksella, en tiedä miten olisi peittänyt ilman valkoista alla. Vaaleanpunaisessa näkyi hentoa hopeista shimmeriä tikulla, mutta ei niinkään kynsillä, ihana lakka siltikin ! Pikkurilleihin vielä hiekkalakkaa kaksi kerrosta ja melkein valmista. Puolikuiden rajalle asettelin pilkkutikun ja pikakuivattajan avulla pyöreitä glittereitä ja tähtiniittejä. Lakkauksen päälle kaksi kerrosta pikakuivattajaa ja se oli valmis.

Näitä kynsiä katselinkin yllättävän monta päivää kun kerran olin tyytyväinen lakkoihin ja lopputulokseen. Näissä kynsissä oli ensimmäistä kertaa kokeilussa Color Clubin pikakuivattaja, mistä mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tykkäsin siitäkin. Tässä postauksessa onkin tykkäilty kauheasti kaikesta, mutta hyvä niin kestää epäonnistumisetkin paremmin. ;)


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 

  • Essie : Blanc (ei kuvassa)
  • Ginatricot : Alexis
  • OPI mini : Magazine Cover Mouse
  • OPI mini : Chic From Ears To Tail
  • hopeiset tähtiniitit ja pyöreitä hopeisia glittereitä
  • pilkkutikku glittereiden ja niittien asettelemiseen (ei kuvassa)

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut puolikuu manikyyriä ? Minkä merkin pikakuivattajaa käytät ? Miksi ?

- Jenni 

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)