torstai 9. tammikuuta 2014

Sekalaisia lakkauksia

Heipsan ! Viime vuoden lopulta löytyy monia julkaisemattomia lakkauksia, jotka menevät joko kahteen tai kolmeen erilliseen postaukseen. Tähänkin laitan neljät erilaiset kynnet ja vielä jäi lisää, niistä sitten myöhemmin. Jokaisen kuvan alla pienoinen esittely lakkauksesta ja käytetyt lakat. 


Välillä pitää lakkailla niillä tummillakin lakoilla ja näihin kynsiin valikoituikin Flormarin mustapohjainen (?) lakka, joka vivahtaa kultaiseen. Vaikeasti kuvailtava ja kuvattava lakka, mutta aivan ihana siltikin. Peitti jo yhdellä kerroksella hyvin, joistain kohdista jäi vähän kuultamaan joten laitoin kaksi kerrosta hyvään peittävyyteen. Kuivumisessakaan ei valittamista ollut. En halunnut liikaa peittää kaunista pohjaa, joten valikoin toisenkin Flormarin, tällä kertaa Glitter-kokoelmasta mustakultaisen glitterlakan peukaloihin ja nimettömiin. Yksinkertaista, mutta tykkäsin ! =)

Käytetyt lakat : 

  • Flormar : U30
  • Flormar : GL05


Näissä kynsissä kaikki meni hyvin siihen asti kunnes laitoin kynsitarroja, päällyslakkaa levittäessä ruusutarrojen sisustat lähtivät kirjaimellisesti lätkimään. Oon urheasti koittanut kuluttaa ja lahjoittaa eteenpäin noita kynsitarroja kun joka kerta niitä käyttäessä menettää hermot, koska joko ne sojottaa minne sattuu tai sitten ns. sulavat päällilakasta.

Tykkäsin Wettiksen Tropicaliasta, koska leveä sivellin, hyvä kuivuvuus ja levittyvyys. Sparked toi myös ihanaa kimallusta. Edellämainitut löytyneet Seppälän alesta. Testissä oli myös Lidlin Cien- merkin kynsilakka, joka oli positiivinen yllättäjä peitti hyvin kahdella kerroksella, kuivui ja levittyi hyvin. Muuten kynnet olivat ihanan väriset ja glitteriset, mutta noi tarrat pilasi nätit lakat. Mitä mä noilla lopuilla tarroilla teen ? Mieli tekisi heittää kuuluisaa vesilintua niillä.. ;D

Käytetyt lakat : 

  • Wet n Wild : Tropicalia
  • Cien : 6 (nimettömässä pohjalla)
  • Wet n Wild : Sparked
  • Wild & Mild ruusu kynsitarrat


Halusin kynsille lilaa lakkaa ja valitsinkin lakkoja neljä erilaista, mutta silti toisiinsa sopivia. Ensimmäsitä kertaa pääsi kokeiluun glittervoikkari, vain yhteen kynteen per käsi kun poistaminen olis muuten ollut kauheen tuskaista. Muille kynsille Flormarin lilaa lakkaa ja kynsien tyveen liukumaisesti W&M Flash glitterlakkaa. Nämäkin kynnet ovat melko yksinkertaiset, mutta tykkäsin näistäkin ! 

Käytetyt lakat : 
  • Flormar Pretty : P20  
  • Flormar Glitter : GL09
  • Flormar Light Summer : LS01 (glitter voileivän vaalea lakka)
  • Wild & Mild : Flash  (lilojen kynsien tyvessä)


Marraskuun lopulla tehdyt movember kynnet, idea näihin lähti kun piti nopeasti tehdä kynnet ja koristelut. Tajusin, että en ollut lainkaan vielä kokeillut viiksikynsiä vaikka niitä olinkin ihaillut. Pohjalakaksi valikoitu vielä kokeilematon ensimmäinen MeMeMe-merkin lakkani Sensuous, joka on mielestäni persikkaisen nude lakka. Lakka vaati kolme kerrosta mua miellyttäneeseen peittävyyteen, koska raidottui ekalla ja tokalla kerroksella valtavasti, plussaa että kuivui melko nopeasti. Viikset tehty pilkkutikkua ja ohutta sivellintä apuna käyttäen. MeMeM:n lakka ei ainakaan lemppariksi noussut, kyseinen lakka ei välttämättä kokoelmaan jää.

Käytetyt lakat :
  • MeMeMe : Sensuous
  • Yes Love : 346


- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)