perjantai 17. tammikuuta 2014

31 Day Nail Challenge | Day 17 : Glitter


Flormar Matifying Top-Coat
Mavala Color-Matt Top-Coat
Heips ! Pitkästä aikaa jatkan tätä kynsihaastetta, mutta olenkin näitä haastekynsiä yleensä tehnyt ihan fiiliksen mukaan enkä 'Nyt on ihan pakko tehdä tommoset kynnet kun haasteessa lukee niin.'-teorialla. Nyttenkin olen niin syvällä näiden niitti-ihanuuksieni kanssa, että hyvä kun teen edes minkään muunlaisia kynsiä.

Kynsillä siis kaksi kerrosta GR:n mattamustaa kynsilakkaa, en tiedä miksi toisen kerroksenkin laitoin vaikka se peitti ihan yhdelläkin (tottumuksesta?). Ideana oli ensin käyttää Flormarin GL09, joka muistuttaa monien mielestä OPIn Polka.com-lakkaa, mutta päädyinkin vielä kokeilemattomaan H&M:n Mix Glitteriin. Halusin ihan uutena tuttavuutena töpötellä sienellä glitterlakkaa kynnen tyveen ja johan sitä glitteriä sitten kynsillä olikin ja paljon ! Muutamat glitterit jäivät töröttämään joten jouduin laittamaan ensin normaalia päälilakkaa ja sen kuivuttua vasta ensimmäisessä kuvassa käytettyä Flormarin mattaavaa.

Satakunnan kynsiharrastajien-ryhmästä ostaessani paketin lakkoja mukana tuli myös (alemmassa kuvassa käytetty) Mavalan mattapäällyslakka jota kokeilinkin kynsille ennen niiden poistamista. Lopputuloksesta tuli vielä mattaisempi kuin Flormarin lakalla matatut kynnet. En tiedä kumpi noista on kivempi, ainakin tietää kumpaa laittaa jos haluaa pienemmän tai suuremman matta efektin. Kumpi noista iskee teihin ?

Tykkäsin lopputuloksesta hurjasti ja näitähän vois kokeilla vaikka millä glitterlakoilla, joku juju tuossa mattapinnassa vaan on kun se iskee mun tajuntaani ja lujaa ! =)


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet :
  • Golden Rose Matte : 12
  • H&M Nail Polish : Mix Glitter
  • Flormar matta päällyslakka (ensimmäinen kuva)
  • Mavala matta päällyslakka (toinen kuva)
  • Sieni glittereiden töpöttelyyn

Mitä mieltä kynsistä ? Iskeekö matta ja glitterit ?

Ps. Keskisormen kynsinauhassa oleva punertava kohta ei ole revitty kynsinauha. Pieni tapaturma kävi koulussa kun sormi jäi puristuksiin ja sormessa oli pieni verenpurkauma jota koitin vähän siistiä pois siinä kokonaan onnistumatta. On tuo autopuoli vaarallista touhua. ;)

- Jenni

8 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)