torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 4 | I Love Me- messu ostokset ja kynsien hoitoa

4.12.2013


Heipsulivei, joulu senkuin vain lähestyy ! Aika moni tietää I Love Me- messut ja minä myös olin siellä lauantaina. Ostoksiakin tein muutaman, joita täällä blogissa ei vielä ole ollut. Joten haluan ne nyt tähän postaukseen sisällyttää vaikka messuista itsestään on jo pidemmän aikaa. Ensimmäinen kynsijuttuja sisältävä postaus joulukalenterissa ! Loppuun vielä laitan miten yleensä hoidan kynsiäni ! Enjoy ! =)






 
I Love Me- messuilta tarttui mukaan vain kynsijuttuja ja hurjasti näytteitä (ei kuvassa). 

  • Mereneid : Kynsinauhaöljy persikan tuoksuinen ja pikakuivattava päällyslakka
  • Cesars : Konad leimauslakkoja, musta, valkoinen ja päällyslakka
  • 100/100 kynsiviila ja 
  • Kynsilakkaustuki ja vaaleanpunainen bufferi 
  • Bys kynsilakka : Temperamental
  • Kynsinauhaveitsi/kynsinauhantyönnin
  • 5kpl Wild & Mild kynsilakkoja : Heaven 7, Happiness, Spunk, Desiree, Office Chic
Harmikseni en muista mistä kaikista kojuista olen nuo ostanut. Melkein kaikki ostamani ovat jo päässeet kokeiluun. Kynsilaukkaustuki on todella kätevä kun lakkailee toiselle kynsiä ja tuo on lisäksi niin söpön värinenkin ! Lakkaukset missä esiintyy kuvassa olevia lakkoja en kaikkia vielä ole tänne laittanut, mutta tulen laittamaan. =)
Kynsieni hoito :




Nyt loppuun vielä mun kynsienhoito tavoistani. Mulla on pitkään ollut käytössä hyvä ja halpa Vera Valentin kynnenkovettaja, jota en kolmannen pullon jälkeen löytänyt enään mistään. Menin sitten Tokmannilta metsästämään Evelinen hoitolakkoja, mukaan tarttui kynnen kasvattaja, kynnen kovettaja ja lohkeileville kynsille omansa. Kaiken lisäksi ostin vielä toisen pikakuivattajan tältä merkiltä kun olen sen hinta-laatusuhteeltaan todennut hyväksi. Hoitolakoista nyt käytössä lohkeileville kynsille tarkoitettu. 

Kuvassa oleva Piimax C+biotiinia on nyt jo menossa kolmas purkki ja huomaan kyllä, että niistä on ollut apua. Vuosi sitten kynteni eivät olleet näin hyvässä kunnossa ja kasvaneet näin nopeasti. Itselläni on siis ainakin näiden popsiminen auttanut. Syön näiden lisäksi myös joka päivä multivitamiini ja D-vitamiini tabletteja.

Alimassa kuvassa on rasvat/öljy joita käytän yleensä jokaisen lakkojen vaihdon yhteydessä. Miitistä saatu Sally Hansenin kuiville kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettu rasva sekä Cien merkin käsirasva. Kynsinauhoille laitan Mereneidin kynsinauhaöljyä, joka jo ylempänä esiteltiin messu ostoksena. Kynsieni kunto on ainakin omasta mielestäni parantunut tosi paljon ja kuivat kynsinauhat eivät usein vaivaa. Näin kylmän ja talven tullessa rasvailua ja käsien hoitoa tosin joudun lisäämään kun olen niin herkkä hipiäinen. Nämä tuotteet olen kokenut hyväksi ja toimiviksi itselleni. =)


Mitä mieltä luukusta 4 ? Miten hoidat kynsiäsi ? 


- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)