tiistai 24. joulukuuta 2013

Luukku 23 / 24 | Vihdoinkin jouluaatto !

24.12.2013

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille !

Heipsan ! Facebookin seuraajat saattoivatkin jo huomata, että ilmoittelin siellä yhdistäväni joulukalenterin kaksi viimeistä luukkua, kun on niin kauhea tohina ja kiire ollut. Viimeiseen luukkuun ajattelin kollaasein laittaa, että mitä kuluneen joulukuun aikana olen tehnyt.


Kotimme on saanut osakseen jouluista koristelua, tosin vasta tällä viikolla. On ostettu joulukuusi, kuusen koristeita, kynttelikkö ja vaikka mitä muuta. Keittiössä koristaa pieni minikuusi, kynttelikkö sekä ihanat joulukortit mitä ollaan saatu. 

Joulukortteja on tullut tehtyä reilu kymmenen kappaletta. Kollaasin isoimmassa ja toisessa pienemmässä kuvassa näkyykin minkälaisia kortteja sukulaiset saivat. Korteissa olevat kuvat ovat 3D kuvia, jotka olen ostanut Suomalaisesta Kirjakaupasta. Tunteja korttien tekemiseen vierähti, mutta oli kyllä sen arvoista ja saajat tykkäsivät kovasti. 

Nopeampiakin joulukortteja on myös valmistunut ja ne ovat täällä.

Olen myös hääkortinkin tehnyt, joka jo aikasemmin blogissa näkyikin. Kortista juttua täällä.


Tähän kollaasin keräsin kynsiä tältä kuulta, joita blogissa en vielä ole esitellyt. Enemmänkin kynsiä on siis tässä kuussa tehty. On mm. lakkailtu käyttämättömillä, kirottu kynsitarroja, harjoileltu leimailua, ihastuttu niitteihin, kokeiltua yksinkertaisia lakkailua ja vaikka mitä ! 

Ylläolevista kynsistä koitan saada tarkempaa juttua blogiin mahdollisimman pian ! 

Ps. Mattimyöhänen ilmoittautuu, joulukynnet ovat vieläkin kesken ! 


Musta tuntuu, että ollaan Juhan kanssa saatu hetkeksi tarpeeksemme leipomisesta.. Ollaan nimittäin tehty riisisuklaita PALJON, joulutorttuja, juustokolmioita ja pipari taikinakin ollaan tehty. Tänään saakin ottaa rennosti sukulaisten kesken ja syödä niin, että napa rutkaa !

Paljon on siis jo tehty ja tuli hännän alla juostu kaupoissa millon ostamassa mitäkin unohtunutta. Kämppää siivottu hulinalla, kortteja väsäilty, leivottu ja välillä koitettu nukkuakkin. Tietää ainakin viisaana, alottaa ensi vuonna joulutouhut aikasempaa niin ei toivottavasti tule sitten kiire ! :P

Mitä mieltä olitte joulukalenterista ? 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)