torstai 19. joulukuuta 2013

Luukku 18 | Lahjoja on aina mukava saada !

18.12.2013

Hellou ! Tämän päivän luukussa on tilaukseni Adeninalle joka oli samalla myöhäinen syntymäpäivä- sekä aikainen joululahjani. Juha siis maksoi osan syntymäpäivälahjakseni ja itse maksoin loput joululahjakseni. Adeninan joulukalenterissa oli sunnuntaina(?) Bundle Monsterin-leimauslaattasetit alennuksella, joten tartuin tilaisuuteen ja tilasin setit BM-201-225 ja BM-301-325. Alunperin mun piti tilata em. setit ulkomailta ja lisäksi yksi muu BM:n setti, mutta nopea toimitus ja suomalaisten nettikauppojen kannattaminen (sekä ennen joulua niiden saanti) pisti tilaamaan samantien. Eilinen ilta kuluikin ahkerasti leimailua harjoitellen, kyllä mä sen vielä opin niin hyvin, että onnistun aina !

Laatoista koitin ottaa parempia kuvia, jotta kuvat olisivat näkyneet paremmin, mutta niistä kun on vaikea saada onnistuneita kun heijastavat kaiken. Tilaajalahjana sain mustan koristeteipin sekä ihania siirtokuvia !

Seuraaviin kynsiin haluaisin kokeilla leimailuja, teippimani sekä siirtokuvia. Ideoita on paljon, mutta päättämisen vaikeus iskee kun ei tiedä mitä kokeilisi ensin. Voitteko uskoa, että multa löytyy monta arkkia siirtokuvia, mutta en ole lainkaan niitä vielä kokeillut ? Johtunee siitä, että omistan kymmeniä tarra-arkkeja ja koitan saada ne loppumaan, että pääsisi eroon niistä. En meinaan tykkää niistä tarroista kun hajoilevat, törrötävät ja kaikkea mahdollista vaikka olisi monta kerrosta päällyslakkaa..

Ps. Swatchtikun sain kun edellisen tilauksen yksi tikku oli ihan palasina, tässä korvaava tilalle.










Mitä mieltä luukusta 18 ? Leimailetko paljon ? Tykkäätkö BM:n laatoista ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ja mie en vaan ole saanu aikaseksi harjoitella kunnolla leimaamista.Muutamia kertoja kokeillu mut ku ei heti onnistu nii luovuttanu.Kannattee kurkata blogini arvonta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =)
      Mä olen aika ahkerasti opetellut leimailua, ja ei se nyt kauhean helppoakaan ole. Juuri ostin leimauslakkoja ja kunnon leimasimenkin ja nyt kauhean määrän laattoja. Enään ei voi vedota huonoihin välineisiin, enään on leimaajasta kiinni. Niin nättejä kynsiä leimaamalla nähnyt niin se tsemppaa itsekkin opettelemaan ! =) Juu käyn kurkkimassa. (=

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)