maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 1 | Pikkujoululahjani

1.12.2013

Heipsulivei rakkaat lukijat ! Nyt starttaa blogini toinen joulukalenteri, joka tosin on erilainen kuin edeltäjänsä. Joka päivälle on siis oma luukkunsa ja kalenteri on aikavälille 1.12-24.12.2013 . Ensimmäisessä luukussa esittelen saamani pikkujoululahjat, joista tykkäsin hirmuisesti ! =)


Kaksissa pikkujouluissa olin viime viikonloppuna ja yksi paketeista tuli postissa kun voitin arvonnan toisen palkinnon Heidin blogista. Nyt kuviin ja lahjoihin !


Pikkujoulu arvonnan toinen palkinto eli 'Turkoosi palkinto' päätyi mulle. Paketti sisälsi Nailfixin Vaniljan tuoksuista kynsinauhaöljyä, (eka täysikokoinen) Color Club : Abyss -kynsilakka, turkoosia tikkuglitteriä sekä pyöreitä hopeisia glittereitä. Kuoressa oli mukana myös söpö pöllökortti onnitteluineen ja joulutoivotuksineen. Kertakaikkiaan ihana palkinto ! =)


Satakunnan kynsiharrastajien pikkujouluista sain tälläisen paketin itselleni. Treffasimme Porissa Ratsulan kahvilassa ja menimme sinne brunsille, joka oli tooodella makoisaa. Syömisten ja höpöttelyiden jälkeen laitoimme paketit muovipussiin ja jokainen vuorollaan sai sieltä ottaa. Minun paketistani löytyi todella ihanania juttuja mm. ensimmäinen Kicksin hiekkalakkani : Red Sand, punamustia kynsisulkia, hopeisia ja punaisia kynsiniittejä. Tämäkin paketti oli todella kiva kun multa ei löydy näistä vielä mitään. Innolla kokeilen tehdä näillä jonkunlaiset joulukynnet ! =)


Toiset pikkujoulut olivat samana päivänä kuin Kynsiharrastajienkin, joten minun osaltani päivä oli yhtä syömistä ja hulinaa. Pikkujoulut vietettiin Juhan siskojen ja heidän miestensä kesken (unohtamatta lapsia), syöden jouluruokia, katsoen elokuvaa ja 'joulupukin kyläily' tonttuen jakaessa lahjoja. Meidän paketista löytyi LEIVÄNPAAHDIN ! Teräksinenkin vielä, joku on tainnut lukea mun ajatuksia teräksisistä kodinkoneista.. Ihana ja käytännöllinen lahja, takuu varmasti joutuu käyttöön ! :P


Mitä mieltä luukusta 1 ? Saitteko te pikkujoululahjoja ? 


- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)