lauantai 23. marraskuuta 2013

Joulukalenteri


Heips ! Mulla olis ilmoitusasiaa koskien blogiin tulevaa joulukalenteria mistä jo eilisessä postauksessa mainitsinkin. Kalenteri sai myönteistä huomiota lukijoilta ja kavereilta, joten päätin sen sitten toteuttaa.

Haluaisin kuulla teiltä ideoita mitä te mielellänne lukisitte joulukalenterista. Itselläni on jo muutama idea valmiina, mutta kuuntelen silti myös muitakin ideoita. Joulukalenteri on siis aikavälillä 1.12-24.12 niinkuin normaalikin kalenteri.

Ideoina mulla on jo jotakin liittyen joulukoriste askarteluun, jouluisiin kynsiin, itsenäisyyspäivän kynsiin, joulukortteihin ja ehkä leivonta ohjettakin. Saatan myös toteuttaa kalenteriin muutamia toivepostauksia vaikka eivät ihan jouluisia olekkaan. Joten vielä ideoita kaipaillaan lisää !

Blogin facebook sivulla jo asiasta kyselinkin, joten sinnekkin voi ideoita heitellä !

(Kollaasin kuvat ovat viime ja sitä edelliseltä joululta. Kuusikortit ovat viime vuonna tehtyjä ja sydänkortti sitä aikaisempana. Leimaussetti oli viime vuoden lakkakalenterin viimeisestä luukusta.)


- Jenni

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä arvostan teitä, jotka tälläsen joulukalenterin väsätä :) Tää vaatii ihan hirveesti tekemistä ja alkujärjestelyjä jajaja.. huhhuh :D Mutta tälläset on kyllä kivoja :) Jos haluat kertoa sun joulusta yleisesti, esimerkiksi millainen oli sun lapsuuden joulu, lahjatoivelista tälle vuodelle :) Ja mitä joulu sulle merkitsee?

    VastaaPoista
  2. Kiitos ideoista, itselle ei tullut edes mieleen tommosia. :) noi voisin kyllä toteuttaa. :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)