torstai 31. lokakuuta 2013

Viime kuukausina..


1. Joutunut tyytymään miestenpuolen lökäri valikoimaan, kun naistenpuolelta ei löytynyt muita kuin trikoita. :D  2. Ostanut kouluun uudet ja paremmat turvakengät sekä kylmempiin ilmoihin karvatennarit !   3. Ensi kesää varten parit popot alennuksesta yht. vain 10 € ! =)   4. Lisää alelöytöjä Seppälästä, kaksi ihanaa pitsipaitaa vain 12€/yhteensä. Sekä biletoppi kirpputorilta parilla eurolla. =)


1.  Kotiuttanut Prismasta uudet tennarit ♥  2. Syönyt ruokaa kynttilän valossa Juhan kanssa. ♥  3. Naureskellut kuvaa missä mun kaikki kynsijutut mahtuivat yhteen isoon pakkiin, johon enään ei olisi toivoakaan. :D  4.  Ihastellut muiden Minion-kynsiä ja kokeillut niitä myös itse. =)


1. Ostanut päheen pipon ! :D  2. Kokeillut uusia lakkoja ombre-manin tavoin.  3. Katsellut lapsuuden kuviani.  4. Lakkaillut ystävieni kynsiä. =)


1. Oon I Love Me-messuillut parhaassa seurassa ja ostoksista blogiin myöhemmin. ♥  2. Uudistanut blogin ulkoasua   3. Harjoitellut ruusujen tekemistä muovailuvahasta (kakkuja varten).  4. Syönyt aivan mahtavaa ruokaa !

















              Heips pitkästä aikaa ! Mulla on mennyt hermot moneen kertaan tämän bloggerin takia ja tullut sen kanssa tapeltua monia tunteja. Blogi tekstin kirjoitus vaiheessa kuvat ja teksti pomppii ja julkaistessa ne onkin ihan sikin sokin. Onko kellään muulla ollut ongelmia Bloggerin kanssa ?
Pahoittelen jos tämän postauksen tekstit sekä kuvat, eivät ole niinkuin pitäisi. :/

Mitä mieltä kollaasi/tiivistelmä postauksista ?
Olethan muistanut vastata toivepostauskyselyyn ! 

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Blogger on sanonko mistä :D et varmana ole ainoa bloggerin kanssa tappeleva. Mun blogin kuvat on karmeita kun joudun tällä hetkellä siirtämään ne suoraan bloggeriin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, blogger on blogger.. :D Itse latailen kuvat Photobucketin kautta. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)