torstai 24. lokakuuta 2013

Ulkoasu muutoksia blogissa !


Heips ! Jotkut facebookin kautta seuraajat saattoivatkin huomata päivitykseni, että 'suljen' blogini muutamaksi päiväksi. Sillä aikaa kun blogi oli vain minun näkyvilläni, uudistin ulkoasua mieleisekseni. Isoimmat ulkoiset muutokset olen jo tehnyt, mm. blogin tausta, banneri, gadgettien otsikot ja vähän uudempi kuva minusta sivupalkkiin. Pieniä muutoksia saattaa vielä tulla, kunhan kerkeän enemmän perehtymään blogikoodien muunteluun. Tykkään enemmän tästä uudesta ulkoasusta, koska tämä on enemmän minunlaiseni kuin edellinen oli pelkästään valkoinen.  



Vaikka uudessa bannerissa onkin vain kynsikuvia, ei ole blogi muuttumassa pelkäksi kynsiblogiksi. Banneriinkin saattaa tulla muutoksia, jotta jokainen kuva ei olisi pelkästään kynsistä. Kertoohan blogini muistakin asioista, esimerkiksi elämästäni. Tosin nyt ei ollut uusia kuvia omasta pärstästäni, siksi sitä ei bannerissa ole nyt lainkaan. Tähän kohtaan uusi banneri on päivittyneempi ja kuvat uudempia kuin vanhassa. Näillä mennään nyt ja ainahan saattaa muutoksia tulla, silloin kuin inspiraatio iskee ! Mutta seuraavaksi postailenkin kollaaseja ! =)
Huomatkaa kysely oikeassa sivupalkissa, toivepostauksista. Minkä haluat seuraavaksi lukea ? Jos listalla ei ole toivetta minkä haluaisit, voit kommentoida niin pistän asian muistiin !

Kumpi ulkoasuista/bannereista on parempi, uusi vai vanha ? 

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Tykkään uudesta ulkoasusta! :) Mun mielestä on hauska yksityiskohta, että toi sun uusi profiilikuva on aika samanlainen kun vanha, mutta se on silti päivitetty ja uusi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään tästä. Vaihtelu virkistää kummasti. =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)