perjantai 20. syyskuuta 2013

Satakunnan kynsiharrastajien miitti osa 2 : Goodiediebagit


Heips ! Nyt viedään toista miittipostausta jo ja lukijan toiveesta seuraavaksi esittelen goodiebagin sisällön. Tämän postauksen jälkeen tulee vielä yksi miittipostaus ja siinä esittelenkin kynnet mitkä tein. En tajunnut ottaa tuotteista kuvaa yhteistyökumppaneittain joten ovat siis kuvissa hieman sekaisin. Kuvan alla on linkit heidän sivuilleen, teidän helpoittamiseksenne.

Lavera sponsoroi meille kassin jossa kaikki tuotteet sitten olivat. Hämmästyin oikein kassin nähdessäni, että ompas hurjasti kaikkea ihanaa. 

Mimaxilta siirtokuvia.

Adeninalta tuli jokaiselle pieni pussillinen niittejä, 10%:n alennuskoodi ja arvonnasta voitin Bundle Monsterin-laatan. Arvonnassa oli mukana myös Dependin tekstuurilakka.

Seppälästä tuli erilaisia kynsitarroja ja mulla ne oli korkokenkiä. 

L'oreal lahjoitti meille kaksi lakkaa Neon-kokoelmasta, Saturday disco fever ja Shake your $$ makers.

Seppälästä tuli myös montaa erilaista lakkaa oli mm. mattaa, kiwiä, rubberia ja concretea. Uutukset ilmestyy Seppälöihin pitkin syksyä. Saamani lakat olivat Matta : Cotton Candy, Kiwi : Wisteria line ja tummansininen : Patriot blue. 

Mimaxilta tuli myös Sally Hansenin kynsinauhavoidetta. Kokeiluunkin tämä on jo kerinnyt ja tykkäsin kyllä, laitoin sitä myös kynsille ja imeytyi todella nopeasti. Saatiin myös kuulakärkikynät, josta ei kuvaa ole. 

Lushilta tuli Willow saippuaa, tämä tuoksuu ihanalta !

Laveralta tuli myös matkakokoisia käsirasvoja. Näitä ei voi olla koskaan liikaa ! Kokonsa puolesta mahtuu mukavasti käsilaukkuun mukaan. 

Ratsulasta saimme Swarovskin pinsetit ja lasiviilan sekä Laylan Caviaari helmiä. Lasiviilaa olenkin jo kokeillut ja se osottautui mielestäni hyväksi. Tarpeeseen siis tulee ! 

Livboxilta saimme Elokuun boksin, joka oli siis ensimmäinen livboxini. Boksissa oli ihan uusia tuotteita mulle ja varmasti tulee kaikkia ainakin kokeiltua. Etenkin kiinnostaa boksissa ollut suklaakuorinta. :)

"Elokuun LivBox oli täynnä tuotteita arjen pelastukseksi. Ihoa hemmottelevat tuotteet olivat Vichyn puhdistusvaahto, Burt's Beesin huulikiilto, Ahavan kosteuttava päivävoide, Bernard Cassieren suklaakuorinta, Clarinsin puhdistusvaahto ja Greenlandin vartalovoide. LivBoxia oli tässä kuussa kahta erilaista. Toisessa oli Vichyn Purete Thermale -puhdistusvaahto ja toisessa Clarinsin Foaming Cleanser."




Tässä vielä kaikki miitin sponsorit.

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)