tiistai 10. syyskuuta 2013

Kokeiluna vesiputous kynnet


Heips ! Kynnet elokuun loppupuolelta kun halusin jotakin piristävää ja samalla halusin kokeilla vesiputous (waterfall) koristelutekniikkaa. Näissäkin kynsissä käytettiin melkein kaikkia lakkoja kokeilemattomista uutuuksista. 

Olen aina tykännyt hopeasta väristä ja yllätyksenä itselleni ei tullut se oikean hopean lakan metsästys. Tämä levittyi mielestäni hyvin ja peitti kynteni kahdella kerroksella, miinuksena pullon suorakaiteen mallinen korkki, josta on kömpelöä ottaa kiinni. Saa siis jäädä kokoelmiini, ainoana hopeana mikä täyttää vaatimukseni tällä hetkellä. :)  Ihana Flormarin Pretty Neon huusi myös päästä kynsille ja se päätyikin aksenttina nimettömiin, alla kaksi kerrosta Nailsin valkoista (♥) ja neon keltaista myös kaksi kerrosta. Hetken mielijohteesta laitoin myös GR Jolly Jewels 101 nimettömiin. Siinä on kirkkaalla pohjalla mylar (?) lastuja, jotka hohtavat eri väreissä. 

Muista koristeluista mulla ei ollut mitään ideaa ja kynsiblogeja lueskellessa vesiputous pomppasi silmiin "Tota on pakko kokeilla." Nappasin mustan, neonkeltaisen ja kultaisen glitterkoristelulakan ja vetelin kynnen tyvestä viivoja ensin yhdellä värillä kohti kärkeä ja tyhjiin kohtiin laitoin toista väriä ja niin edelleen. Tutoja tähän löytyy paljon netistä. :)

Koristelut siis syntyivät lennossa ja lopputulos oli mielestäni tosi onnistunut ja erilainen. Tätä tapaa tullaan varmasti näkemään erillaisina versioina täällä blogissakin sen verran tykästyin tämän kauneuteen ja yksinkertaisuuten ! =)

Valitettavasti käytetyistä lakoista ei ole tällä kertaa kuvia, koska unohdin niistä ottaa, alla kuitenkin listaa mitä näissä on käytetty. Toki voin ottaa kuvan ja laittaa sen tähän huomenna. =)


Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut tätä koristelutyyliä ? 


Käyttämäni kynsilakat : 
  • Wild & Mild Diamond : Roosevelt Avenue (hopea pohja)
  • Flormar : P06 (neon keltainen nimettömässä)
  • Seppälä Nails : Snow White (keltaisen alla)
  • Jolly Jewels : 101 (nimettömissä)
  • raidat mustalla, neon keltaisella ja kultaisella koristelulakalla

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)