perjantai 30. elokuuta 2013

Naisen parhaita ystäviä ovat timantit !


Heips ! Flunssan kourissa ollaan vieläkin, mutta onneksi mennään jo voiton puolella. Hyvä juttu, sillä lauantaina on Satakunnan kynsihöperöiden miitti jota onkin odotettu kauan ja hartaasti ! :D Tänään oli aika mahti päivä (vaikka niistelenkin vielä) kun mulla ja Juhalla on 2-vuotis päivä ja sen kunniaksi ollaan oikein herkuteltu, siitä postausta sitten erikseen ! =)

Tekstin otsikko tulee Wild & Mildin Diamond-lakoista joihin oon ihan tykästynyt. Niitä onkin tullut noukittua Seppälän alelaarista kaikki silmää miellyttävät sävyt. Peittävyys on ihan huisia kun yhdellä kerroksella tulee tasaista ja siistiä jälkeä ja toisella ollaankin jo täydellisiä. Kuivuvuudessakaan ei ole ongelmia, ainakaan itselläni. Ainoa miinus on nuo pienet kimalle (?) mitälie hippuset jos lakkaa erehtyykään menemään pikkiriikkisenkin iholle sitä kimalletta on joka paikassa. Tämä miinus näille timanteille sallittakoot. Lakan korkissa onkin sitten suurin murheenkryyni kun se ei tahdo istua käteen miteenkään päin nätisti ja sivellinkin saisi olla leveämpi, mutta näiden kanssa tulee toimeen kun on muuten ominaisuuksiltaan hyvä hintaan nähden. =)

Näin syksyn hiipiessä mulla on ollut kauhea pinkkien ja punaisten kausi ja näin mennään tälläkin kertaa. Halusin kokeilla uutta JJ:tä ja mielestäni se sopi yhdistettäväksi tämän timantin kanssa mainiosti. Lakkaus jäi jotain kaivelemaan ja pengoin sitten kynsitarra valikoimiani ja löysin sieltä somat ruusut koristamaan Jollyttomia kynsiä. Mä tulen yllättävän hyvin toimeen kynsitarrojen kanssa harmi kun ei tule useammin niitä käytettyä. 

Lakan pinnasta olisi saanut vieläkin kiiltävämmän kuin kuvissa, mutta näissä ei ole lainkaan päällyslakkaa. Syy tähän löytyy siitä kun jo omistamani kaksi päällyslakkaa eivät kuivu ikinä ja aiheuttavat lakkauksiin ikäviä painaumia. (Apu tähän saattoi löytyä juuri, sillä ostin elämäni ihka ensimmäisen pikakuivattavan lakan.) Siksi ollaankin jo hetki menty ilman sitä ja hyvin ollaan pärjätty ja nämä timantti lakat kestävät yllättävän hyvin ilman päällyslakkaa. Sairastellessa kun ei jaksanut vaihtaa lakkauksia yksi hopeinen timantti yksilö kesti hyvin viisi päivää ihan pienellä kärkikulumalla. Propsit siis siitä ! =)

Anteeksi, iski kirjoitusripuli ja en meinannut osata lopettaa lainkaan. :D
(Kuinka monta kertaa voi yhden postauksen aikana kirjoittaa sanan timantti monessa muodossa..)

Mitä mieltä kynsistä ? Uppoaako Jollyt ? Timantit ? 


Käyttämäni kynsilakat & tarvikkeet :

  • Wild & Mild Diamond : Madison Square
  • Golden Rose Jolly Jewels : 109
  • Golden Rose Fashion Color : 24  / JJ:n alla
  • Wild & Mild kynsitarrat : ruusu

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja tosi pitkät.Onnea teille 2 vuotisesta meil tuli kesällä 18v yhdessä eloa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :))
      Kynnet on tosin kasvanu taas ihan hurjasti siitä kun ennen koulun alkua niitä lyhensin ja taas pitäis lyhentää.. :D
      Huh, teillä onkin vähän enemmän yhdessä eloa takana, onnea siitä. :)

      Poista
  2. Ihanat kynnet ja onneksi olkoon teille! <3

    VastaaPoista
  3. Onnea 2-vuotispäivästä! :) Ja ihanat kynnet! Mullakin odottaa käyttämättömien joukossa tuo pinkki diamond lakka :) Näyttää olevan kyllä omistamisen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =) Juu, on kyllä omistamisen arvoinen. =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)