perjantai 16. elokuuta 2013

Ei tiikeri raidoistaan pääse !

Heips ! Nämä kynnet ovat viikonlopulta ja ovat toisteksi viimeiset pitkät kynnet mitkä lakkasin ennenkuin lyhensin ne koulun takia. Onneksi pitkiä kynsiä on vielä tulossa ainakin 31 päivän kynsihaasteeseen ja saattoi olla muutamat muutkin. Näihin lyhyempiin kynsiinkin olen jo tottunut ja jopa tykkään näistä. =)

Asiaan. Halusin tehdä vaaleanpunaisen rankiksen ja päätin kokeilla Flormarin Ligh Summer-lakkaa ranskispohjaksi ja sehän sopi siihen hommaan kuin nakutettu. Kaiken kruunasi pieni shimmerisyys ja mä rakastuin siihen ! Vaaleanpunaista ranskista kaavailin ja valitsin siihen ainokaisen CC:n lakkani, joka oli melkoinen pettymys. Ensimmäinen kerros oli täyttä kuraa ja toisella siitä sai edes jotenkin tasaisen lopputuloksen. Halusin toki yhdistää vielä muutamaa lempiväriäni kynsiin ja valitsinkin hopeaa ja pinkkiä. Hopea alue oli mielestäni kauhean tyhjä, mietein pääni puhki mitä siihen keksisin kunnes tajusin, että en ole vielä kokeillut tikrun raitoja. Hopeaa lakkaa on kaksi kerrosta, jotta sain lopputuloksesta peittävän.

Kynnet siis syntyivät sitä mukaan kun lakkasin niitä, mitään valmista ideaa ei ollut kuin ranskalainen manikyyri. Jotenkin mun ranskiksista kehkeytyy aina vähän erilaisia kuin tavallinen valkoinen.. Lopputulos oli aivan ihana, valitettavasti nämä koristukset olivat vain toisessa kädessä, koska oikeassa olevat kuplivat ja ruttaantuivat. Olin näillä yön yli, koska halusin nukkumaan ja seuraavana päivänä poistin lakat molemmista käsistä kun ei hermot kestäneet tehdä toiseen uutta alusta asti. Tätä kokeilen kyllä vielä molempiin käsiin kunhan lakat ei kupliinnu ja ruttaannu. =)

Seuraavaksi esittelenkin syntymäpäivälahjani sekä ihanan vaaleanpunaisen kakkuni. ;)

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko itse kokeillut tikrun raitoja ?


Käyttämäni kynsilakat & tarvikkeet :

  • Ginatricot aluslakka
  • Vera Valenti kynnenvahvistaja
  • Flormar : LS09 / ranskiksen pohjalla (unohtui kuvasta)
  • Color Club : Vintage Couture
  • Wild & Mild Diamond : Manhattan
  • Tiia Vanhatapio : Mercury
  • musta akryylimaali sekä sivellin

-Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)