tiistai 9. heinäkuuta 2013

Himotuksia ja tarvittavia


Kauan tarvittu ja himoittu sivellinsetti 15 osaa ja XL leimasin ja pari skrapaa. Nämä on tilattu Mimaxilta viime viikolla. Tuolla leimasimella mulla onnistuu leimat kaikkeista parhaiten, oon harjoitellut ja pian voinkin alkaa leimailemaan kynsille. Muutamat leimailut on mulla onnistunut vanhalla leimasimella, yhdet ja ensimmäiset leimailut löytyy täältä blogistakin. Viime ostospostaukseen missä esittelin kynsijuttuja nämä eivät kerinneet siihen mennessä vielä kolahtaa postiluukusta, joten ne saivat paikkansa tässä postauksessa.


Vetoketjullinen hame löytyi parilla eurolla kirpparilta, joka oli ehdottomasti ostettava kun en ollut kaupoissa näitä nähnyt pitkään aikaan. Tykkään kesäisin käyttää tämmöisiä trikoohameita, joita multa löytyy eriväreissä muutama.


Blogissa en olekkaan maininnut, että keräilen Happy Cat-pulloja ja nyt niitä löytyy multa jo neljä kappaletta, jokainen on hinnaltaan ollut alle kolme euroa (kirppari). Jos joku ei tiedä niin näitä ei ilmeisesti enään valmisteta eikä myydä Suomessa, kirppareilla saattaa näkyä näissä tosi kovia hintoja. Mun mielestä nämä pullot ovat kauniita. =)


Tarvitsin uuden meikkivoiteen kesäksi, koska talvella ostettu oli totta kai liian vaalea, tätä käytän nyt kesällä jos haluan väriä kasvoilleni. Sävy 11, eli vaalein valikoimasta, tämäkin on silti melko tumma, onneksi sopivan värinen mulle näin kesällä. H&M n. 6€
Ripsivärikin oli tarpeen, tällä saa tosi kauniit ripset eikä paakkuunnu. Konehelsinki 5€ 2kpl

Tässä olikin loput ostokset mitkä lupasin esitellä. Samalla kun kirjoittelen tätä lakkailen kynsiäni ja suunnittelin tekeväni jonkinnäköiset pilkku kynnet kynsihaasteeseen. Seuraavaksi postailenkin kesäisistä kynsistä, joten siihen asti heippa ! =)

Löytykö samoja himotuksia tai tarvittavia ? 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)