torstai 25. heinäkuuta 2013

Day 13 : Animal print


Heips ! Löysin taas yhdet kynnet koneelta, mitä en kyllä muistaakseni ole tänne blogiin lainkaan laittanut. Kuvat on otettu ennen uutta vuotta, kun kokeilin DIY-joulukalenterini viimeisestä luukusta tullutta leimailupakettia. (Joulukalenteri löytyy täältä , kuvat valitettavasti melko huonolaatuisia.)

Sopivasti ne menevät tähän haasteeseen kun kynsillä on leopardi leimat Pretty Womanin laatasta (Seppälä). Kuvat laatoissa oli niin pieniä, että kaikkiin kynsiin ei olisi kokonaan mahtunut siksi niissä on vinomanikyyrin tavoin leokuosi. Näissä pohjalla MO:n Blooming Pink, jota kynsillä on kaksi kerrosta ja se peitti nämä lyhkäiset kynnet hyvin. Ensi kerralla voisin täyttää noista kuvioista osan, että tulis elävämmän näköiset, sitä en tosin tajunnut lakatessa tehdä. =)

Leimailuja kauheasti täällä blogissa ei ole, koska opettelen vielä ja nyt tulikin se parempi leimasin katsotaan alkaako homma sujumaan paremmin. Tarvitsisi ainakin ostaa Konadin musta, valkoinen ja päällyslakka, jotta ei tarvitsisi kaikkia lakkoja kokeilla toimiiko leimailuun. :D Näissä kynsissä Vera Valentin kirkaslakka levitti hieman leimoja. Aika turhauttavaa onnistua leimailussa ja päällyslakka levittää kaiken. Leimailuja tullaan varmasti näkemään, kunhan opin homman kunnolla ja ostan ainakin sen päällyslakan, jotta leimat eivät leviä. :)

Mitä mieltä kynsistä, onnistuivatko toisiksi leimailuiksi hyvin ? 
Vinkkejä ?


Käyttämäni kynsilakat:

  • Rimmel aluslakka
  • Vera Valenti päällyslakka
  • Models Own: Blooming Pink
  • Yes Love: 346 / leimat
  • Wid & Mild hopea koristelulakka

-Jenni

4 kommenttia:

  1. Hienot! :)

    Näkyykö sinulle blogini postaukset normaalisti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      En oo muuten laittanu merkille, pitääpä katsoa :)

      Poista
  2. Liity uudestaan jos ei näy :) Meinaan mulla bloggerin lukulista ei ole halunnut päivittää uudestaan tuota uutta osoitetta :/

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)