perjantai 19. heinäkuuta 2013

2x Golden Rose


Heips ! Löysin arkistostani kynnet maaliskuulta, jotka ovat jääneet täällä blogissa vallan esittelemättä. (En edes muistanut, että mulla on ollut näinkin lyhkäset kynnet verrattuna nyt oleviin.) Kynsillä siis GR:n matte velvet lakkaa ihanan vaaleansinisen sävyssä ja aksenttikynsissä GR:n Jollya sinisenä glitterinä jossa myös tummemman sinisiä hexglittereitä mukana. Tykkäsin yhdistelmästä ihan mielettömästi ja lakoistakaan ei ole yhtään pahaa sanottavaa. Matte velvet peitti jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin sitä silti kaksi kerrosta, samoiten Jollya on kynsillä kaksi kerrosta, lakat kuivuivatkin mielestäni nopeasti. Ei siis mitään moitittavaa. Päällyslakkaahan näihin en laittanut lainkaan ja siltikin pysyivät melko hyvin, vähän kärkikulumaa tosin näkyy kuvissa.

Loppuun vielä paljastus, en omista ainuttakaan pikakuivattavaa lakkaa enkä ole tähän mennessä tuntenut edes tarpeelliseksi omistaa. Omistatteko te vai pärjäättekö hyvin ilmankin ? :)


Käytetyt kynsilakat:

  • Ginatricotin aluslakka
  • Golden Rose matte velvet : 101
  • Golden Rose Jolly Jewels : 107  (aksenttikynnet)

- Jenni

4 kommenttia:

  1. omistan muutaman pikakuivattajan ja en tulis enää toimeen ilman.Ennen kyl olin pitkään pelkällä perus kirkkaalla mut sit meni hermo =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olishan semmonen kätevä, mutta mulla vaan ei oo pakottavaa tarvetta saada sellaista. Toki sitten kun ostan ensimmäisen, niin en voi varmaan olla ilman pikakuivattavaa sen jälkeen. :D

      Poista
  2. Tänään oli blogini lukijoiden lakkaushaasteessa sun ehdotuksesi päivä, ja melkeinpä kävi niin että jäi kynnet tekemättä. :D Loppu hyvin, kaikki hyvin, käy katsomassa: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/07/paiva-20-sanomalehtikynnet-by-jenni.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin postauksen aiheesta ennenkuin kerkesin näkemään tämän kommentin. :D
      Mutta siis toteutit kynnet juuri niin kun ajattelinkin eli koko kynnelle ja ranskikseen. Tosi hienot tuli ! :))

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)