maanantai 22. huhtikuuta 2013

Love what you do, do what you love..


Golden Rose Jolly Jewels 111 on jo esitelty täällä. Vaalensinisellä Jelly pohjalla vihreitä hexglittereitä sekä hopeista pikkuglitteriä. Peittää luultavasti 2-3 kerroksella. (Seppälä)

Electric Glitter Nail Polish D'onna Cosmetics ihana pinkki lakka, hopeisella mikroglitterillä. Peittyvyys oli hyvä, mulla peitti kahdella kerroksella ja kuivui mielestäni melko nopeasti. Must have kesälakka ! (Kirppislöytö)

Yes Love D4 kirkkaalla pohjalla oleva glitteroksennus, erikokoisia hexglittereitä väreissä pinkki, vaaleanpunainen ja kirkkaan turkoosi. (Kirppislöytö)


Models Own Pink Explosion neon(?) pinkki glitter lakka. Peittää luultavasti 2-4 kerroksella. Pääsee oikeuksiinsa ehdottomasti kesällä ! (Kirppislöytö)

Make Up Store Lava eikös tämä kuuluu niihin lastulakkoihin, niin ainakin olisin käsittänyt. Tämä pääsee oikeuksiinsa parhaiten toisen lakan päällä. Hennolla pohjalla siis lastuja, valossa hohtelee punaisen, vihreän, oranssin ja vähän sinisenkin sävyissä. Ihka ensimmäinen tämänlainen lakka mun kokoelmassa. (Kirppislöytö)

Vera Valenti Nail Hardener mun ensimmäinen kynsiäkovettava lakka. Tällä hetkelläkin käytössä, kovettavasta vaikutuksesta en osaa vielä sanoa mitään kun pari kertaa olen vasta käyttänyt. Kuivui ja levittyi hyvin ja hintakaan ei ollut suolainen vaikka ei toimisikaa (1,99€). (Kirppislöytö)

Constance Carrol Daimond Gloss Rasberry Pearl 79   niinkuin nimikin jo sanoo ihana vadelmanpunainen lakka, frost koostumuksella. Levittyy mielestäni hyvin kun nopeasti kokeilin, mutta kuivuvuudesta tai peittävyydestä en osaa sanoa. (Saatu äidiltä)


OPI Lincoln Park After Dark-matte luumunpunainen matta lakka. Opin 2009 syksyn kokoelmasta. Levittyy hyvin, mutta kuivuvuudesta ja peittävyydestä en osaa sanoa mitään kun en kunnolla vielä kokeillut. Moni varmaan ihmettelee miksi mulla on kuivunut Sally Hansenin lakka tossa Opin vasemmalla puolella ja kerrompa nyt syyn. Olin Porissa kiertelemässä yhtä kirpparia ja näin siellä kynsilakkoja 2kpl seteissä ja silmiini osui tuo OPIn lakka jonka seurana siis oli tuo kuivunut/pilalla oleva Sallyn lakka. Hintaa paketilla oli vain 1€ ja toki ostin sen ihan vain tuon OPIn takia, kuivuneen lakan siivoan tuosta pullosta ja teen sinne oman sekoitukseni jahka keksin millaisen. Mutta siis, kuka myy kuivuneita/pilalla olevia lakkoja ? :o  (Kirppislöytö)

Creative Nail Desing Sheer Contentment 307 vaalea nudelakka kultaisella shimmerillä, ei peitä 2 kerroksella, kuivuu ja levittyy hyvin. Tästä tulee varmaan mun turvalakka, saa siistit ja huolitellun näköiset kynnet nopeasti ja helposti. Vaaleampi nude kuin MO Naked Shimmer (Kirppislöytö)

Mavala Khaki Vintage 166 tätä en välttämättä olisi ostanut, mutta sekin oli myynissä 2kpl setissä 1€ ja se toinen lakka mikä oli tämän kaverina oli pakko saada, en nyt vaan muista minkä lakan kanssa tämä myytiin. Kokeiltuani totesin, että ihana harmaa/khaki lakka, levittyy hyvin, mutta kuivumisesta tai peittyvyydestä en osaa sanoa. (Kirppislöytö)

Kolme arkkia mustia "pitsi" ranskistarroja alennuksesta (Seppälä)

Heips ! Kerrankin mulla on aikaa tulla näin aamulla ennen koulua päivittelemään blogia, harvinaista herkkua. ;) Koulukin alkaa vasta kymmeneltä ja heräsin jo klo 6.15 ihan vain sen takia, että kerkesin olemaan Juhan kanssa hetken aikaa ennenkuin hän suunnisti töihin. Ainutlaatuinen tilaisuus ei tarvitse kiirehtiä ja juosta pää kolmantena jalkana, saa ottaa rennosti aamulla kerrankin. Niinkuin eilisessä postauksessa lupailinkin, tässä postauksessa on loput ostokset esiteltyinä. Kuvien alle kirjoittelin lakan koostumuksesta, levittyvyydestä ja kuivumisesta jos olin jo lakkaa kokeillut. Pitäisikö tästä lähtien kirjoittaa aina tommoinen pieni esittely lakasta ?
Mutta ei mulla nyt ole muuta, menen rauhassa syömään aamupalaa ja nautin kun ulkona paistaa aamuaurinko. Hyvää aamua kaikille ! =)

Löytyykö kyseisiä lakkoja jo ? Tai noita ranskistarroja ? Vai pääsikö jotakin himotuslistalle ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja oot ostanut! ♥ TOi yes love on kyl ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Niin on, pitää laittaa sitä pian kynsille, tuo ihanaa lisää lakkaukseen. :)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia .Make up store lava lakka näytti kivalle ja sit omistan ton models own pink explosion lakan se on kans kiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kans. :) Lava oli kyllä ihana kokeilin sitä jo tuon OPI lakan päälle ja haluun lisää lastulakkoja ! :D Onko tuo MO neon värinen ? Kun en ole vielä kokeillu.. :)

      Poista
  3. ooo onpas ihania noi kynsitarrat, tarvii varmaan käydä ettimässä itellekki... oon kyl nähny niit aikasemminki, mut jotenki sellaset supervärikkäät ja kaikki ei ihan nappaa mua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ainakin niiden ulkonäönperusteella. Pysyvyydestä tai käytönhelppoudesta ei tosin hajuakaan. En mäkään niistä värikkäistä kauheesti oo inspiroinu, nuo oli tosin pakko kotiuttaa kun oli kerrankin mustaa ja yksinkertaista tarjolla. :D

      Poista
  4. Nauti Pink Explosionista. Ihana lakka, mutta minulla meni totaalisen pilalle, vaikka säilytys on sama kuin muillakin lakoilla. Saiskohan tuota enää millään pelastettua...


    Anni @ http://rakkaudellaanni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, mulla ei ole mennyt miksikään ja toivottavasti ei menekkään.. Aika ihme juttu. :o

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)