maanantai 8. huhtikuuta 2013

Day 8 : Metallic nails

Classics nro. 12 


Heips !  Päivä kahdeksan vuorossa ja metalliset kynnet. Multa ei löytynyt kuin muutama Classicsin metallinen lakka ja tajusin, että Flormarin Duo 2x Chrometkin on ainakin jonkun sortin metallisia lakkoja. Jos en nyt ihan väärässsä ole. En halunnut kaikkia kynsiä peittää Flormarin DC05:lla, joten laitoin sitä vain kolmeen sormeen/käsi ja vinomanikyyrin tavoin. Rajoista ei tullut täysin suoria oikeaan käteen, joten ajattelin metallinhopeisella nail artilla vetää viivat rajoille. Huonoksi onnekseni, se ei peittänyt ja kuulsi läpi, joten päädyin sitten mustaan väriin. Lopputulos oli hieman erikoinen värivalinnoiltaan, mutta tykkäsin silti ! :)

Hi ! Day eight and metallic nails. I just have couple of metallic nail polishes and I decided to use a Classics metallic pink and Flormar Duo 2x Chrome DC05 metallic green. I really liked those nails ! :)


Käyttämäni kynsilakat / Nail polishes I used :

  • Ginan aluslakka / base coat
  • L.A. Colors päällyslakka / top coat
  • Golden Rose Classics metallic : 12  / metallic pink
  • Flormar Duo 2x Chrome : DC05 / duo 2x chrome "metallic green"
  • Wild & Mild Nail Art musta/ black

Mitä mieltä kynsistä ? 
What do you think about the nails ?

Ps. Edelleen kaipaan vastauksia sivupalkin kyselyyn !
Ps. I still need answers to the side bars inquiry ! 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Wau upeet kynnet! :) Ajattelin muuten vinkata, että olit mun vanhassa Mess in Wonderland-blogissa lukijana, mutta blogi on nyt muuttanut uuteen osoitteeseen ja olis kiva saada mukaan vanhoja lukijoita! Uusi blogi löytyis osoitteesta www.too-many-options.blogspot.com , että käy toki kurkkimassa jos kiinnostuit. See y there ;)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)