tiistai 8. tammikuuta 2013

Suomi kynnet




Hieman myöhässä postailen itsenäisyyspäivän kynsistäni, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö ? Tämmöiset niistä sitten tuli ja tykkäsin kyllä. Mitään monimutkaista en jaksanut alkaa tekemään vaan semmoista mikä muuntautuu seuraavana päivänä uudenlaisiksi poistamalla vain parista sormesta lakat. Osan kynsistä tein elmukelmu tekniikalla, koska lumikki osottautuikin liian peittäväki joten sininen piti saada esiin. Suomi kynsistä muuntautui itsenäisyyspäivän jälkeen tämmöiset, peukalot ja etusormet missä oli liput olleet saivat myös elmukelmuttelua. Näillä kynsillä viihdyin muutaman päivän. :)










Lakkauksissa käytin yllä olevia lakkoja ja olin tosi tyytyväinen lakkojen levittyvyyteen ja peittävyyteen. Edes valkoinen ei temppuillut lainkaan niinkuin yleensä ne sattuvat tekemään. Mm. Wild & Mildin Polarbear jakaa mielipiteet hyvin vahvasti.

Näitä lakkoja käytin :
  • Wild & Mildin tummansininen nail art
  • Wild & Mildin Polasbear
  • Golden Rose Fantastic 184
  • H&M Nailpolish Lumikkikokoelmaan kuuluva Snow White
  • L.A. Colorsin Top Coat
  • Rimmelin Base & Top Coat

Koitan keritä postailemaan tasaiseen tahtiin ja tehdä puolivalmiit postaukset loppuun ja julkaista ne. Koulu tosin on pitänyt kiireisenä kun se jo viime viikolla toinen päivä alkoi. Paluu arkeen on sujunut vaikeasti ja siksi en koneella ole kerinnyt olemaan. Vesileima kuvista puuttuu, koska koitan suunnitella jonkin minkä voi vaan "lätkäistä" nopeasti joka kuvaan eikä tule kauheata kynnystä sen takia postailla. Joululahjat, ostokset, uusi vuosi, viime vuoden keskeneräinen haaste, ne pääsevät kaikki tänne ajallaan. Odotelkaa postausta se saattaa tulla jo huomenna ! :)

- Jenni

6 kommenttia:

  1. kivat kynnet!

    http://liwlf.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Thank you very much and thanks for following my blog. :)

      Poista
  3. Kivalta näyttää!! Mä en ikinä uskalla kokeilla mun kynsiin mitään uutta, enkä muutenkaan lakkaile paljoo kun mulla on niin autonasentajakädet :--D Mulla pitäis olla yhtä tyttökädet kun sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Kannattaa lakkailla kädetkin näyttää ihan eriltä kun on kaunis lakkaus kynsissä. :) Mäki sen kun vaan lakkailen vaiks musta tulee ammatiltani autokorinkorjaaja ja silti pidän huolta kynsistä ja käsistä. Voi sanoa että nainen miesten joukossa. :D Erottuu ainakin lakkaukset likasista käsistä.. :DD

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)