maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulukalenterin viimeiset luukut !


Luukku 21 (21.12.2012)


Kahdestakymmenennestäensimmäisestä luukusta paljastui Flormarin Duo 2x Chrome DC05 sinivihreä ja Miss Selenen 232 tumman harmaa. Tätä Duo chromea mulla onkin nyt sitten vahingossa kaksin kappalein, mutta onneksi on niin ihana lakka, että kyllä se toinenkin varmasti tulee käytettyä. Harmaita mulla ei olekkaan ennestään kuin yksi ja tämä on vielä eri sävyinenkin joten käyttöä tulee tällekkin. :)

Luukku 22 (22.12..2012)



Kahdestakymmenennestätoisesta luukusta paljastui Cesarssin laatta C1, jonka tilasin heidän facebook joulukalenteri tarjouksen takia. Laatta on aivan ihana, sitä pitää päästä kokeilemaan pikimmiten  ! :) Sain Cesarsilta myös kylkiäisenä Konadin Stones Nail Art, väriltään vaaleansinisiä strasseja. Tottakai luukussa piti olla myös kynsilakka ja se olikin Models Ownin Mushroom (harmaa).


Luukku 23 (23.12.2012)




Kahdestakymmenennestäkolmannesta luukusta palajastui Models Ownin Black Swirl, Nailstar Two-Way Nail Art Pen & Brush (vaaleansininen) ja Miss Selenen 226. Viimeisimpiin luukkuihin halusin vähän enemmän kynsijuttuja ja tästä luukusta tulikin kolmin kappalein kynsilakkoja. Niitähän ei ole koskaan liikaa, eihän ? ;)

Luukku 24 (24.12.2012)




Kahdestakymmenennestäneljännestä luukusta paljastui Pretty Womanin paketti mikä sisälsi 3 leimauslaattaa, stampperin, scrapperin ja valkoisen leimauslakan. Yhdessä laatassa on koko kynnenkuvioita, toisessa ranskalaiseen manikyyriin erilaisia "kärkiä" ja kolmannessa pieniä kuvia. Lisäksi sain vielä 2kpl Wild & Mildin tarra-arkkia.

En kerinnytkään joulukiireiden takia julkaisemaan jouluisia lakkauksiani, kun on pitänyt siivota, tehdä kortteja ja paketoida lahjoja. Yritän julkaista ne kumminkin mahdollisimman pian. 
Joulukalenterini oli tänä vuonna erikoisin mitä mulla on ikinä ollut. Ja oli tosi mieleinen vaikka vähän sovelsinkin  omanlaisekseni. Tämän voisi toteuttaa ehkäpä myös ensi vuonnakin ! Osan joululahjoista olen myös jo availlut kun joulupukki kävi tässä Juhan vanhempien luona, paketeista paljastui aivan ihania lahjoja. Lähdetään tästä pian Juhan kanssa meille ja meitä odottaa illalla lisää lahjojen availua, joulupukki, syömistä, sukulaisia ja pikkuinen tädin prinsessakin saapuu luultavasti paikalle. Joten ilta jatkuu ihanien ihmisten seurassa ja ihailen nyt jo saamiani lahjoja. 

Hyvää joulua teille kaikille, syökää hyvin, availkaa lahjoja ja viettäkää ihanaa aikaa ihanien ihmisten seurassa ! 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)